Pluspunten
Je kunt alles vinden met de bouwtekeningen op bouwjaar Super
Pluspunten
super bedrijf en snel geleverd
Verbeterpunten/
Pluspunten
zeer snelle levering en heel goede service
Pluspunten
Het is wat het aanbied.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Ruime keuze. Snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
heeft veel orginele onderdelen en de website is duidelijk
Verbeterpuntenklantenservice telefonisch, de prijs ligt erg hoog en er zijn niet van alle onderdelen fotos. de levertijd is moker lang.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Wij doen ons uiterste best om van elk artikel minimaal één foto te tonen. Staat wat jij zoekt niet op de site, stuur dan een e-mail aan onze klantenservice. Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Alles prima afgehandeld!
Pluspunten
Het is een goed bedrijf alleen jammer dat alles maar via de mail gaat zonder dat je kan bellen. Spullen die ze leveren zijn altijd op voorraad of laten gelijk alternatieven zien kortom een goed bedrijf bkijf zeker bestellen bij ze.
Pluspunten
Good communicatie, snelle levering na bestelling
Pluspunten
snel geleverd, duidelijke site, goed product
Pluspunten
OEM of aftermarket onderdelen, ik kon kiezen. Letterlijk hebben ze alles voor mijn scooter. De verzending gaat ook razendsnel. Ik ga niet verder zoeken. Ik bestel mijn onderdelen weer van Easyparts.