Alles correct afgehandeld en snel verzonden

Ik had onderdelen en een helm besteld voor mijn Vespa LX125 en alles is origineel en zorgvuldig verpakt en verzonden. Ok was de verzending snel en werd het de dag na de bestelling al geleverd. Zeer content van de aankoop. Hier ga ik zeker nog bestellen.

Hele goede service

Ik had een bestelling ontvangen die beschadigd was. Ik heb direct een email gestuurd met mijn klacht, daar werd heel snel op gereageerd. Voordat ik een email had gekregen van Easyparts zag ik in mijn account al dat er een nieuwe werd verzonden . Bedrijf reageert heel snel op emails echt TOP

Super service

Handige website alles snel gevonden . Ook de verzending ging erg vlotjes . Bedankt

Was prima

Netjes gedaan, ga zo door.

Gewoon goed

Ze zijn prijs concurrerend, en snel met leveren.

Zoals ik aangaf ze zijn goedkoop en snel met leveren en vertrouwelijk.

Super goede en snelle afhandeling

Zeer correct en tijdige levering

snel ontvangen

snel ontvangen, heel goed verpakt

onderdelen snel geleverd

Alle onderdelen beschikbaar op één site en dan nog snel geleverd aan een sterke prijs. thanks

Easy!

Uitzoeken, bestellen, en vooral snel ontvangen. Easy!

Versturen duurt wel even

Alebij de verpakkingen waren open van mijn onderdelen. De ene lagen alle kleine onderdelen door de hele doos heen. Er zat een gat in de buiten doos gelukkig is er niks naar buiten gevallen daardoor.

Goed en snelle service

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en de bestelde onderdelen waren snel geleverd.

Vlot

Makkelijk en duidelijk

Product zoals omschreven

Vele onderdelen beschikbaar

onderdeel op tijd ontvangen en zeer nette service. Geen klachten hierover.

Goeie prijs snelheid zending goed. niet duurder worden dat is de reden Ik direct op de aankoop ingegaan was.

Super tevreden

Super goede ervaring met easyparts snelle levering toppie

Niet in 1 keer goed

Topkoffer Vespa besteld. In eerste instantie in een verkeerde kleur en bovendien beschadigd. De 2e levering was wel oké. Jammer dat ze zich niet even -simpel- verontschuldigen.

jammer dan

bestelde olie 3dagen levertijd opgave blijkt meer dan een week te zijn

Hele goede ervaring mee. Nadeel is dat als je wat besteld hebt. En je bent wat vergeten en gelijk na je bestelling weer wat besteld 2x verzendkosten moet betalen . Kunnen ze niet zien dat t het zelfde adres is? Maar voor de rest snelle service top.

Correct, snelle levering

Correcte en snelle levering. Goede site.

Sneller levering

Snelle levering en product perfect

Super service

Snelle verzending, als ze een verkeerd artikel opsturen wordt het snel en netjes opgelost zoals het hoort.

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR