Pluspunten
Super snelle reactie , en leuke producten voor een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen !!
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNog snellere antwoorden via de mail als er vragen zijn. Chatten?
Pluspunten
Scoort overal een 10 ! alleen maar positief te noemen ! Zowel in levering, snelheid, communicatie. kortom staat bij mij hoog aangeschreven !
Verbeterpuntenverbeterpunten : geen. Tip: gewoon zo verder doen !
Verbeterpuntengeen
snelheid van leveren voor spullen duurt lang als je iets nodig heb voor reparatie
Pluspunten
Supergoede service nadat stickers beschadigd werden geleverd. Keurig opgelost,nieuwe stickers ontvangen,verzendkosten van retour terug gekregen.
Pluspunten
Gigantisch assortiment Bouwtekeningen van elke scooter Elk boutje en moertje terug te zien in de tekeningen
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaar zijn Meer productinformatie bij onderdelen.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
besteld, betaald, en 2 dagen later in huis top