Pluspunten
Perfecte service, uitstekende website, uiterst betrouwbaar! Gewoon uitstekend.
VerbeterpuntenGéén, gewoon doorgaan, prima.
Pluspunten
Compleet assortiment tegen zeer goede prijzen en zeer snelle levering
Pluspunten
Heb al een paar keer wat besteld ben wel tevreden.
Pluspunten
Snelle communicatie via de mail en vragen worden behandeld en uitgezocht
Pluspunten
Zeker een aanrader
Pluspunten
- Duidelijke website - Snelle levering na bestelling - Goede informatievoorziening m.b.t. verzending en facturatie - Goede en nette verpakking - Groot assortiment
Verbeterpunten- Een veertrekker was moeilijk te vinden - € 4,30 is wel duur voor een sluitringetje (Yamaha scooter) maar dat zal wel aan Yamaha zelf liggen. PS: Ik kon niet alles beoordelen omdat ik niet met alles ervaring heb.
Pluspunten
Positief is de snelle levering, maar niet het juiste onderdeel werd geleverd. Ondanks de tussenliggende feestdagen toch nog snel het juiste onderdeel ontvangen.
VerbeterpuntenDe site kan beter. In mijn geval was een onderdeel voor een Honda Dylan 150 niet makkelijk te vinden. Ik moest zelf de retourkosten betalen terwijl de fout bij Easyparts lag. Telefonisch contact zou een aanrader zijn ipv alleen maar per mail.
Pluspunten
reyh
Verbeterpuntenrhg
Goedkoper verzenden zou top zijn.
Pluspunten
Lost ook problemen goed op en zelfs even een belletje bij bijzonderheden. Helemaal prima!
Pluspunten
Tot nu toe positief. Maar is wel de eerste keer.
VerbeterpuntenNog geen verbeter punten..
Pluspunten
???? snelle levering & service!!
Verbeterpuntengeen !!! zo door gaan
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, goede informatievoorziening
VerbeterpuntenArtikelnummer vermelding ontbrak
Pluspunten
Denken mee in oplossingen
VerbeterpuntenBij lange levertijden van sommigen onderdelen misschien eerder die er al wel zijn opsturen.