Pluspunten
groot gamma, snelle levering en betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenAls je iets kleins verstuurd waarom zo een grote dood bubbelenvelop had volgens mij ook volstaan of kleiner doosje. Bertje zonde
Pluspunten
Snelle levering .netjes verpakt. goede service
Pluspunten
Groot aaanbod snelle levering
VerbeterpuntenZou graag een oplossing willen voor t ontbreken van een onderdeel bij mn bestelling
Wij hebben het ontbrekende onderdeel, na ontvangst van de klacht, binnen 24 uur alsnog op gestuurd.
Pluspunten
Altijd volgens de afspraken en keurig op tijd
Pluspunten
Betrouwbaar, snel levering, prijs goed.100%
Pluspunten
Stipt correct en goede communicatie
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Alles is goed buiten de levering.
VerbeterpuntenZoek een ander coriers bedrijf als ups. Ze hebben niet eens aangebeld want wij waren gewoon thuis. Even later krijg ik een mail dat ze aan de deur zijn geweest. Ik kon het pakketje wel ophalen bij een pick up point maar heb een klacht gemaakt bij ups over de koerier. Heb zelf pakjes bezorgt en weet 100% zeker dat ze niet de moeite hebben gedaan om goed aan te bellen. Jammer, kwa onderdelensite zijn jullie de beste!
Pluspunten
snelheid bezorgen,ook na bezorging prima,lay out van orginele onderdelen is een topper.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Kennis vriendelijk personeel komen afspraken altijd na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Net voor drie uur wat gereedschap voor de scooter besteld, volgende dag correct geleverd. Prima tevreden over easy parts
VerbeterpuntenExtra korting als je vaker besteld