Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
meteen antwoorden op mails, correct en vriendelijk personeel, groot gamma aan onderdelen
Verbeterpuntenmisschien iets groter assortiment aan aftermarket temperatuur meters
Pluspunten
snel, correct
Verbeterpuntenwebsite on-line voor mobiel beter maken/ zoekfunctie ivm termen en bedrijven uitklaren. nog beter zou gewoon alle specifieke items per moto kunnen catalogeren en dan pas witte producten
Pluspunten
Kort en duidelijke site waar ik al meerdere producten heb gekocht Prima bedrijf
Pluspunten
Eerste bestelling voor mij :beste prijs en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Onderdelen bestellen via tekeningen vind ik heel positief!
VerbeterpuntenIk had onderdelen besteld die ook wel in een enveloppe verstuurd hadden kunnen worden. Had me uren thuis zitten wachten kunnen besparen. Had graag een keuze kunnen maken bij een andere vervoerder waarbij je had kunnen aangeven het pakket ergens te laten afgeven. UPS bijvoorbeeld. PostNL komt als je niet thuis bent de volgende dag nog een keer langs terwijl ik daar eigenlijk geen geduld voor heb en wil sleutelen
Pluspunten
Goede keuze - goede kwaliteit - snelle levering - goede info e-mail
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
tevreden en correct
Verbeterpuntende gratis pen schrijft niet......
Pluspunten
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie.
Pluspunten
Veel te verkrijgen
Pluspunten
Snelle levering, geen op of aanmerkingen!
Pluspunten
Goeod advies
Pluspunten
Het is op jullie site makkelijk te vinden welk onderdeel je nodig hebt.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten in rekening brengen
alles super verlopen
Pluspunten
Als er iets is dan kan je een vraag stellen en ze helpen en ze weten veel.
Verbeterpunten??????