Oké

Goeie prijzen dure verzendkosten voor iets kleins. Enige dingetje wat echt verbeterd moet worden is de mobiele website. Heel irritant om je winkelwagen aan te passe

Perfecte service

Als het een keer fout gaat, wat kan, werd het goed en snel opgelost.

Snelle en goed service

Producten zijn zoals ze beschreven zijn. Snel geleverd

Artikel paste niet

Bestelde slang voor het luchtfilter, bleek niet te passen, ik heb de verpakking al geopend dus kon hem helaas niet meer terug sturen, al met al een beetje teleurstellend allemaal

Snel en duidelijk winkelen

Handige site waar je duidelijk kunt zien wat je bestellen kan. Reageert snel en snel opgestuurd. Een andere bezorger (ipv DPD) zou fantastisch zijn.

Snel verstuurt met slechte vervoerder

Mijn artikel was snel verstuurt met UPS wat prima is behalve als je niet thuis bent. Je moet dan zelf er achteraan om er voor te zorgen dat je bestelling niet terug gaat naar de verzender en dat is lastig omdat ze met een onduidelijk en niet goed werkend systeem werken. Bij overige vervoerders gaat het automatisch naar de dichtstbijzijnde pick up point

snel heeft alles

Alles top zoals altijd

Ik bestel hier al jaren en altijd alles goed gegaan. Top.

Goede service en snel geleverd.

Duidelijke site.

Erg irritant dat men niet telefonisch bereikbaar is

Een discussie voeren via de mail gaat simpelweg niet, als je het niet eens bent over een product die je hebt ontvangen.

Een echte aanrader

Ik bestel al lange tijd bij easyparts, altijd super snelle levering van de beste kwaliteit onderdelen. Ik bestel nergens anders meer voor mijn runner 180 2t

Bestellen prima. Levering snel!

Gewoon goed.

Normaal gesproken goed

Verschillende keren al besteld en steeds tevreden geweest. Echter mijn laatste bestellen heb ik geplaatst in augustus en deze is pas in februari aangekomen. Deze kon niet vlot geannuleerd worden en de verzenddatum werd steeds opgeschoven met een standaard mail, niet geweldig persoonlijk na een half jaar wachten.

Keuze , klik , betalen , opgestuurd , prima

Super snelle levering

Top producten

Zeer goede webshop!

Scherpe prijzen

Удобно

Всё быстро и качественно

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Snel besteld. En zeer snel geleverd

Lekker makkelijk site goed o er zicht

Gelukkig thuis

Pakket perfect volgens aankondiging afgeleverd. Helaas lukt de aanpassing levering niet via de app . Gelukkig was ik thuis want de voorgestelde pakjesafhaling is niet bereikbaar voor me. Deze zijn allemaal centrum stad . Mss een leveringspost ( bij afwezigheid) in nabijheid van woonplaats, gemeente voorzien.

Altijd de goeie spullen nooit gezeur met verkeerde spullen die ze op sturen En snel geleverd

Correct en snelle levering!

Alles is up to date en gemakkelijk terug te vinden op de site. Prijs kwaliteit heel goed.

goed snel makkelijke website

makkelijke website producten zijn goed te vinden snel verstuurd als het op voorraad is klant vriendelijk

De bestelling verliep vlekkeloos, alles werd snel en correct geleverd

Besteld en snel geleverd prima

goede levering en snel

Ok