Pluspunten
Helemal perfekt!
Pluspunten
goed bedrijf vind de technische tekeningen handig zo kun je snel het juiste onderdeel zoeken
Verbeterpuntenvind de prijs van sommige onderdelen iets te hoog
Ik had een ander afleveradres op gegeven. Ze hebben getracht te leveren op het factuuradres waar niemand thuis was. De derde keer ben ik thuis gebleven en heb het ontvangen.
Pluspunten
rappe service
Verbeterpuntenzou niet weten wat beter kan
Eventueel nog kunnen bij bestellen voor het verzonden wordt
Pluspunten
Super snelle levering, correcte beschrijving van producten, etc.
VerbeterpuntenSite duurt vrij lang om te laden wanneer de filter aanstaat.
Pluspunten
Netjes duidelijk en betrouwbaar.
Pluspunten
Uitstekende service. Bestelling geplaatst en kort daarna aangepast d.m.v een mail. Vrijwel direct op gereageerd en alles correct aangepast.
Pluspunten
Gewoon doorgaan; perfect.
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad en leverbaar
Pluspunten
Product voldoet uitstekend. Beschrijving, beeld komen overeen met werkelijk product. Per mail op de hoogte over de staat van je bestelling. Track en Trace code.
VerbeterpuntenLevering van product duurde in mijn geval best lang. Kan misschien komen doordat ik een oudere aprilia replica bezit en geen gangbare scooter.
Pluspunten
Al een paar items aangekocht, Altijd tevreden. Maar na laatste bestelling die niet nieuw bleek te zijn is alle vertrouwen verdwenen srry
VerbeterpuntenEr wordt 3€ korting beloofd als je de goederen zelf gaat ophalen bij ups punt, Goederen op eigen kosten moeten terugzenden ,16€ uit eigen zak. Dus 19€ verlies, gevraagd achter commerciële compensatie , geen antwoord. Conclusie, NOOIT MEER!!!!
Deze klant heeft zich niet aan de retouren- procedure gehouden waardoor vertraging in de afhandeling is ontstaan. Deze klant heeft, net als alle andere klanten, keurig zijn geld en/of verzenkosten teruggekregen." EasyParts levert altijd nieuwe producten. Het kan wel zijn dat de verpakking geopend is geweest omdat een andere klant het product heeft teruggestuurd.
Pluspunten
alles netjes en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nakomen op afspraak