Pluspunten
Kreeg leuke bedrijfs brochure met bestelling
Pluspunten
Mooie service van jullie.
VerbeterpuntenUPS koerierdienst zou wat meer moeite mogen doen om pakket op adres af te leveren. Hiervoor betaal ik toch kosten. Nu brengen ze dit veel te snel naar een afhaalpunt waar ik het dan moet gaan afhalen. Ik doe dan moeite en kost om het daar te gaan ophalen, waarom dan verzendkosten betalen. Zij doen geen moeite om bij de buur of een tweede aanbieding te proberen. Mijn gebuur is een apotheek en deze was open op het moment van aanbieding bij mij. ( open tot 12.30u. aanbieding 12.15u )
Pluspunten
Orginele onderdelen kunnen bestellen is echt super fijn
VerbeterpuntenErg jammer dat als je kleine dingen wil halen je alsnog 7.95 aan verzendkosten moet betalen
Pluspunten
Snelle levering en bediening
Pluspunten
snelle levering, zo goed als alle onderdelen op voorraad.
Pluspunten
ik heb er al vaak wat besteld altijd is alles netjes verpakt heb je een probleem of vraag je krijgt altijd binnen 24 uur bericht terug het zijn zeer klantvriendelijke mensen daar bij easyparts ik zal er nog vaak terugkomen top bedrijf .
VerbeterpuntenHouden zo perfect.
Pluspunten
Dinsdagmorgen bestellen en woensdag voormiddag geleverd moest ik naar een zaak rijden waarschijnlijk niet in stock dus super
Pluspunten
ZEER SNELLE LEVERING
Pluspunten
De site is heel duidelijk dat is heel fijn zoeken naar je onderdelen.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn een beetje aan de hogen kant.
Pluspunten
VerbeterpuntenTelefonisch soms moeilijk binnen te geraken
Pluspunten
Ik heb het als zeer positief ervaren. De website is zeer gebruikersvriendelijk en zeer gestructureerd. Echt handig met de technische tekeningen, wat ook nog eens erg stoer er uit ziet en interesse wekt. Erg betrouwbaar gebleken ook. Voor een kricus als ik, zeg ik voor het eerst, dat dit een aanrader is voor iedereen. Dat schrijf ik niet snel. Waarom dan niet hoger dan een 8. Dit is mijn hoogste oordeel. Jullie moeten zo door gaan inclusief verbeteren en vooral uitbreiden, indien dat kan. Dikke pluim van mij.
VerbeterpuntenBijna niet. Echt al zeer compleet, betrouwbaar , etc. Het is daarom zaak, zo te blijven, wat vaak moeilijker is dan starten. Inovatief blijven is zeker een ding dat nodig is.
Pluspunten
Ze hebben bijna alles
VerbeterpuntenBeter en behulpzamer personeel
Pluspunten
Duidelijke site en je word uitstekend op de hoogte gehouden.
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntencilinder is niet helemaal perfect afgewerkt
Pluspunten
ik had een slot besteld, maar dit voldeed niet aan mij verwachting , ik heb het terug gestuurd en het is perfect opgelost . Dus zeer zeker een aanrader dit bedrijf .
Verbeterpuntengeen prima bedrijf