Positive
Fast shipping everything was in stock and delivered very near to the ordering time. Good spare parts prices , easy to find parts.
SuggestionsMore shipping methods I had to pay 22 Euro for shipping , it was an express shipment but I had no other options I would have taken less expensive options if you had them.
Pluspunten
Had twee verkeerde stickers. Ik kon deze zo retourneren via de post en heb netjes andere ontvangen.
VerbeterpuntenSoms zou het fijn zijn te kunnen bellen. Maar als er net zo goed op mails wordt gereageerd als bij mij is dit niet nodig. Ik ben al klant sinds 2007 en beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Super bedankt voor het tijdschrift.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenOmschrijven wat er allemaal bij zit
Pluspunten
Beste onderdelenshop
Pluspunten
Verbazingwekkende snelle levering. Vrijdagmiddag de artikelen besteld en zowaar zaterdagmiddag om 12.15 uur werden ze al afgeleverd. Verder een duidelijke en overzichtelijke site, perfecte indicatie of het artikel op voorraad is of niet. Geweldig, staat bij mij al in de favorieten. Groetn uut Steenwiek, Willem.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ruime assortiment en bijhorende technische plannen!!!
VerbeterpuntenGeen commentaar goede service
Pluspunten
Snelle levering, ik kon in de gaten houden hoe ver mijn bestelling was. Embleem was niet duur.
VerbeterpuntenVerzendkosten waren wel wat aan dure kant
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
veel onderdelen die je niet op andere sites vind.
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
levert orgineel matriaal
Verbeterpuntenniet van toepassing voor dit moment
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Dag eerder geleverd dan bevestigd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
fijn dat jullie zo'n grote voorraad hebben.
Verbeterpuntende mobile versie van de site loopt niet altijd even soepel vooral met inloggen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie via mail. Erg prettig.