Duidelijk voor de juiste stukken weer te vinden en te bestellen op jullie site en een snelle leveri

Na anuleren van 1 product was de bestelling en de teruggave snel in orde top site echt top.

Snelle levering r u i m assortiment en service zoals het hoort

Product Snel geleverd

Fantastisch geholpen!

Snelle levering en er werd direct gereageerd op mijn mails! Zeer goed geholpen en de klant is bij EasyParts nog koning, tenminste dat is mijn ervaring!

Top zaak

Twee vinger handschoenen besteld maat s en m en zeer snel ontvangen en goed op de hoogte gehouden via email. O ja de handschoenen bevallen prima.

Super bedrijf

Ik heb al veel spullen bij Easy parts besteld. Ik ben er erg over te vreden. Ze verzenden snel er staat goede info op de website ze zijn telefonisch en per mail snel te bereiken. Er zijn hoofdzakelijk 2 bedrijven waar ik bestel. Bij Easy parts en Jos Dijkman.

Zeer tevreden! Aanrader deze webshop

Snelle levering van mooie originele onderdelen voor mij fxr 180. Deze webshop is een aanrader!

Uitstekende klantenservice

Heb een bestelling geplaatst allen kwam niet compleet geleverd. Een e-mail sturen over de probleem. Binnen een dag kreeg ik reacties met als ze gaan regelen. als het compleet wordt geleverd zonder Exstra koste mee te brengen. En een excuses er bij. Fijne service.

Teleurstellend

Bij bestellen van 2 banden wordt een levertijd van 5 dagen aangegeven, dat dit 2 weken wordt snap ik allemaal maar dat het al met al wel een week of 6 a 7 geduurd heeft is erg treurig.

Zaterdag al geleverd ipv maandag, vrijdag besteld.

Gaat altijd probleemloos en vlot. Ook de beantwoording op vragen via mail gaan snel.

Snelle levering en alles ziet er top uit

Snelle levering en alles ziet er top uit

great services

great services

Goede, nette en snelle service

Mijn onderdelen werden snel geleverd en ook toen ik een afwijkende vraag had, werd dit direct opgepakt en opgelost. Super service!!

Goede, nette en snelle service

Duidelijk website, makkelijk te bestellen en snelle levering!

Zeer slecht.

Het bedrijf is niet bereikbaar. Retourneren kan alleen na mailcontact. Maar er is geen contact. Geen idee hoe je nu je geld terug krijgt. Bestel hier nooit meer iets.

Zeer slecht.

Goed en snel

Goede en snelle service......helemaal top

Beroerd

Artikel paste niet. Maar het is bijna onmogelijk om iets retour te sturen. Op mails wordt niet gereageerd. Geen idee hoe ik de bestelling retour kan zenden en mijn geld terug kan krijgen. Eens maar nooit weer.

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR