product is van goede kwaliteit
UPS heeft hem niet geleverd. En ook niet bij mijn voordeur. Echt slecht. Hij is afgeleverd aan de kamperfoelie 62 in Oldenzaal. Ik hoop dat hij nog geleverd wordt. Ik begrijp niet dat jullie met ups zaken doen. Met vriendelijke groet. Tamara Witten
goed prijs /kwaliteit verhouding
EasyParts heeft gezorgd dat de uitlaat snel en met zorg opgestuurd werdt. alleen jammer dat het door UPS bezorgd zou worden, maar EasyParts zelf is super.
Olie filter besteld, snel geleverd alleen verkeerde filter.
Product teruggestuurd en netjes mijn geld terug gekregen op de portokosten na. Wel is het jammer dat je alleen met e-mail contact kan krijgen. Dat kan als onprettig worden ervaren. Verder ben ik tevreden.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-18:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Simpel te bestellen en snel bezorgd. Ondertussen uitstekend op de hoogte gehouden wat betreft de verzending.
snel geleverd goede prijs
artikelen goede kwaliteit en snel geleverd
nvt
Al sinds ik met 50cc scootertjes rij bestel ik mn spullen hier. Van zowel onderhoudsgerelateerde zaken als opties, leukigheidjes en wisselstukken bij schade. Na 3 jaar stilstand heb ik mn ouwe Sportcity 125 eens uit z'n hoekje opgegraven om weer op orde te zetten met oog op opnieuw berijden. Al het materiaal wat ik nodig had vond ik makkelijk via technische tekeningen op de website, de leveringsindicaties kloppen als een bus en de levering is nog eens sneller gegaan dan ik dacht! Originele onderdelen zoals een simpel stuk plaatwerk wat je niet snel stuk verwacht te gaan, gewoon op voorraad. Heerlijk!
Ik heb goede ervaringen met EasyParts, ze nemen hun klanten serieus en komen met goede oplossingen
Revue originale
Ik heb hier een beenkleed gekocht en al na 2 dagen zit er een scheur in. Ik heb ze een mail gestuurd om het terug te sturen maar ze laten niks van zich horen. Ook na de tweede en de derde mail niet. Slecht bedrijf.
Alles was top, snel geleverd ,correct..
""
Jullie vragen een beoordeel terwijl ik nog niets ontvangen heb , ik had een benzine tank en een benzine kraan besteld over drie a vier maanden , jullie hebben mij altijd goed op de hoogte hierover laten weten totdat ik gevraagd heb om de benzine tank te annuleren en dat je de kraan mocht opsturen , maar ik heb intussen nog altijd niets ontvangen . MVG Rene
Omdat deze klant niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met de klantenservice van EasyParts, heeft EasyParts het initiatief genomen. Volgens de Track en Trace code (die de klant ook per mail heeft ontvangen) was de klant op het moment van aflevering niet thuis en is het pakket bezorgd op een nabij gelegen access-point. Dit heeft de klantservice doorgegeven aan de klant en het pakket is inmiddels opgehaald.
Goede producten voor mooie prijs
Goed snel betaalbaar
Producten volgende dag geleverd en contact met de klantenservice ook zeer goed.
Mijn levering ging vrijdag 30 december plaatsvinden voor het eind van de dag, ik heb niks ontvangen en nu krijg ik een opmerking op de track en tracé: leverdatum wordt spoedig doorgegeven, mijn geld ben ik wel al kwijt en mijn voertuig staat stuk in de garage voor het nieuwe jaar, waarschijnlijk kan ik nog importtarieven betalen ook na de belachelijke dure verzendkosten die verdubbeld zijn in 6 maand tijd wat maakt dat mijn onderdelen nu het dubbele kosten als bij de dealer hier terplaatse dit bovenop de stress of ik ze al dan niet ga ontvangen en de lange levertermijn… volgende keer koop ik mijn onderdelen hier terplaatse betalen en direct ontvangen.
Deze klant plaatst een bestelling tijdens de feestdagen, waar het bij transportbedrijven extreem druk is. Bezorgers doen hun uiterste beste om op tijd te leveren, er kan echter wel vertraging oplopen. EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Op de website van EasyParts staat het volgende duidelijk aangegeven: “Indien je buiten de Europese Unie (EU) woont kun je te maken krijgen met douanekosten, importheffingen en/of BTW. Informeer vóór je bestelt bij de douane van jouw land naar deze kosten. Je dient deze kosten zelf te betalen als de bestelling bij de douane van jouw land aangeleverd wordt.”
Snel en correct
Super service/snel en correct
Vervanging voor benzinetank voor werkplaats . Op GOOGLE staat deze als leverbaar . Op de website , twee weken levertijd . blijkt na vier weken dat er nogmaals zes à zeven weken gewacht moet worden . Dat vind men service . Niet even aan de klant vragen of hij wil wachten , of dat ze de andere bestelde onderdelen al moeten opsturen . 150.000 onderdelen op voorraad bestaat dus echt niet , maar het klinkt zo lekker . De tank heb ik dus laten vervallen (was ergens anders ook goedkoper) .
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. EasyParts biedt ook vele niet gangbare artikelen aan. Het kan wel eens voorkomen dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Op het moment dat deze klant het betreffende onderdeel bestelde, werd dit onderdeel door meerdere klanten besteld. Dit heeft uiteraard invloed op de voorraad.
Goed advies en snel in de communicatie!
Van te voren werd aangegeven dat het wat langer ging duren. Na een vraag naar de status van de bestelling werd er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd. De prijs van het product was goed!!! Zal zeker weer hier bestellen.
Ups werkt niet correct, pakje mocht bij mij thuis geleverd worden. Ups krijgt een slechte score van mij.