Pluspunten
Wat ik heel goed vind is dat je de voorraad kan zien van producten op de website
VerbeterpuntenHeel veel dingen zijn niet meer leverbaar voor mijn scooter dat vind ik wel minder van de website!
Pluspunten
Precies het onderdeel dat ik nodig had. En snel.
Pluspunten
Ontzettend snel geleverd
Unieversele producten bijwerken want deze pasten niet bij mij
Pluspunten
Snelle bezorgtijd
VerbeterpuntenMeer fotos en de spanningsregelaar die ik heb besteld werkt niet
Pluspunten
Duidelijke plannetjes over welk onderdeel je precies nodig hebt, al dan niet in voorraad.
Verbeterpunten1 onderdeel stond er in 'op voorraad' maar toch niet, daardoor bestelling iets later dan gepland toegekomen.
Pluspunten
duidelijke site
VerbeterpuntenLaatste 6 !!!!!!!vragen in de beoordeling zijn moeilijk te beantwoorden als je online koopt en/of zou nog moeten blijken
Pluspunten
snel en alles beschikbaar
Pluspunten
Schematische voorstelling zijn duidelijk Zoekrobot werkt goed
Pluspunten
Goed en snel afgeleverd.
VerbeterpuntenMeer dan de helft van de benodigd onderdelen heb ik moeten bij anderen moeten kopen. Echte beperkte vooraad.
Indien levering niet kan gebeuren DUIDELIK communiceren
Pluspunten
Snelle levering zoals afgesproken, goed verpakt en compleet. Ik ben altijd zeer tevreden over m'n bestellingen. Mooie onderdelen plaatjes waardoor je je bijna niet kan vergissen in de benodigde onderdelen. Prima webshop echt een aanrader.
Pluspunten
Helder in alles
VerbeterpuntenMeer alternatieve producten dan/als originele artikelen .
Pluspunten
easy parts heeft geen enkel negatieve punten...doe zo verder jonges
Verbeterpunteneen bedrijf dat zo goed werkt hoeft voor mij geen verbeterpunten