Pluspunten
Snel goed correct
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel geleverd en goed aangekomen
VerbeterpuntenVerzend kosten boven de 70 euro gratis doen
Pluspunten
Alles perfect, klantenservice goed, levering goed, alles goed
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede levering. ook is de klantenservice goed.
Pluspunten
Snel, goed
Pluspunten
Goed en snel
VerbeterpuntenBezorgkosten te duur is bij ander goedkoper
Pluspunten
Mijn favoriete onderdelen site
Pluspunten
Snel en behulpzaam
Pluspunten
vlotte communicatie en snelle levertijd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik kon precies uitzoeken wat ik nodig had met tekeningen. Had alles zo maar gevonden.gewoon net afgehandeld
Pluspunten
De website, het gamma, alle procedures tot aankoop
VerbeterpuntenMogelijkheid laten om zelfstandigen of bedrijven met een BTW nr in het buitenland om zaken te kopen met verlegging van de BTW als intracommunautaire levering binnen de EU, dus factuur zonder BTW. Dit is ook hetgeen de wettelijke verplichting is, anders is als bedrijf de aangerekende BTW niet te recupereren.
Pluspunten
Super snelle en hele nette levering. Bij dit bedrijf kan je ALLES halen
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een mooie prijs, snelle levering. Hier al vaker besteld, nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Pluspunten
Spullen komen altijd netjes binnen bestel er vaak genoeg
VerbeterpuntenJammer dat je maar tot 1700 uur of 18uur voor volgende dag kan bestellen en verzendkosten mag wel wat flexibeler
Pluspunten
Gemiddeld een 8
VerbeterpuntenTot nu toe ben ik tevreden. Ik hoop dat het zo blijft. Als tip wil ik meegeven dat de productenieuwe sneller beschikbaar moeten worden.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIkvond het best lastig zoeken naar wat ik nodig had...