Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenBetere keuze voor onderdelen, dat je niet de verkeerd besteld.
Pluspunten
rare onderdelen zijn ook te verkrijgen alles positief
Verbeterpuntenpost nl moet beter op tijd komen
Pluspunten
Handige bouw tekeningen van de scooters
VerbeterpuntenAprilia onderdelen duren soms lang. Kunnen ze zelf niks aan doen
Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenNiets op aan te merken zeer goed bedrijf
Pluspunten
Ik weet het nog niet, ik heb het nog niet binnen!. De bezorger heeft zijn best gedaan in het uurtje dat ik weg was voor de deur te komen en ik heb nog steeds geen melding gehad van levering op het ander opgegeven adres. dus uit eindelijke levering gaat het naar een maand na bestelling.
VerbeterpuntenBeter communiceren met de klant als die lange moet wachten want men wacht dat de klant weer eens gaat vragen of het nog dit jaar komt. Dit mag een ander niet overkomen ik vind dit onbehoorlijk gedrag. In de bedrijf sfeer blijkt men met alles weg te komen. Ik kijk wel uit met als ik nog iets nodig heeft bij easyparts te bestellen
Pluspunten
Goede prijs tov de concurrent.
Pluspunten
Personeel doet er alles aan dat een onderdeel leverbaar is
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote sortering
VerbeterpuntenLandingspagina easyparts moet beginnen met schema s van scooters
VerbeterpuntenGoed
ben wel geschrokken dat easyparts en scooterselex blijkbaar één bedrijf zijn.hadden ondergenoemd artikel via de winkel besteld en werd nooit geleverd,bij easyparts vanaf de eerste keer en binne de twee dagen.(en dan nog de pech dat ik het kapot kreeg toegestuurd
Pluspunten
komen afspraken wel na.
VerbeterpuntenEven een direct contact of terugbel nummer.
Pluspunten
heel vlot en handig te bestellen goederen
Verbeterpuntenmesschien een telefoon zou heel handig zijn voor contact op te nemen
Pluspunten
Ze doen alle moeite
VerbeterpuntenTelefonisch contact zou ik handiger vinden
Pluspunten
Snel en duidelijke site
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vlotte levering van prima gereedschap.
VerbeterpuntenToiToi ga zo door ook op een Waddeneiland zeer vlot bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website