Als er geen afbeelding is. Geen gebruiken. Ik heb nu een verkeerde filterelement gekregen hierdoor. Omdat ik op die afbeelding afging. Gewoon no image schrijven zou veel beter zijn. Dan kan niemand zich vergissen en zijn er ook geen problemen achteraf. Ik heb het nu wel zelf kunnen oplossen. Maar andere klanten kunnen hierdoor ontevreden zijn. En dan verlies je die misschien hè.
Pluspunten
Snelle levering en juiste product
VerbeterpuntenJammer niet tel.bereikbaar soms is wel makkelijk
Pluspunten
Erg snelle levering altijd. Hebben erg veel op voorraad in mijn mening niet zozeer de goedkoopste maar wel een van dan niet de beste
VerbeterpuntenSuggesties bij producten, zodat je niks vergeet!
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpunteniets kleinere verpakking , de doos was erg groot voor twee van die plastic stripjes ! Er had wel een heel kuipdeel van een scooter ingepast .
Pluspunten
Derde bestelling gemaakt en opnieuw zonder problemen. Vlug geleverd en goed ingepakt. Goede website
VerbeterpuntenIK vind ik UPS niet de beste besteldienst.
Pluspunten
Website is erg overzichtelijk, heel fijn om de technische tekeningen te kunnen inzien en vanuit daar het juiste onderdeel te vinden op de website
Pluspunten
Grote voorraad = snelle levering
VerbeterpuntenTelefonisch berijkbaar voor deskundige bijstand. Duidelijke montage instruktie toevoegen en on line zetten.
Vier kleine rubbere ringen in een doos 23x31x24cm te gek. Kan makkelijk in een envelop, scheelt een hoop kosten.
Pluspunten
Heel vlotte en nauwkeurige levering. Dit geeft vertrouwen voor een volgende aankoop.
VerbeterpuntenMisschien nog iets meer detail foto's of omschrijving iets gedetailleerder.
Pluspunten
goed assortiment, snelle levering, Top website met filteren op alleen onderdelen eigen voertuig
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering.
VerbeterpuntenWebshop duidelijker en mooier maken.
Pluspunten
Helder duidelijk en snel , goed bezig op een begrijpelijke manier ik ben 66 en heb een speciaal product voor een scooter in een kleine 30 minuten gevonden besteld en betaald en had daarna gelijk info hoe ik de zending kon volgen . Top
Pluspunten
Het geeft een snelle levering daar is niks over te klagen
VerbeterpuntenBeter naar de bestelling kijken ivm foute levering van producten
Pluspunten
snelle en nette levering
Verbeterpuntenzeer kleine onderdelen worden in veel te groete verpakkingen verzonden waardoor de prijs van de verzending overdriven is
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenNederlandse beschrijvingen bij onderdelen
Alle losse onderdelen uiteindelijk samen duur. Komt ook door de hoge verzendkosten.
Pluspunten
Snelheid, assortiment
Ga zo door