Pluspunten
ontzettend snelle levering, zeer goede communicatie, duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke site
VerbeterpuntenBij veel bedrijven wordt boven een bepaald aankoop bedrag geen verzendkosten in rekening gebracht
Pluspunten
Als rijwiel monteur heb ik jaren lang gewerkt systemen om onderdelen voor bromfietsen, snorfietsen en scooters op te zoeken. Daarom ben blij verrast dat die bij jullie ook mogelijk is. Daarnaast als je het merk, model en type hebt ingevoerd, krijg je ook onderdelen en accessoires voor type te zien. Tevens zie je direct of materialen op voorraad zijn en wordt ook nog eens snel geleverd. Voor de duidelijkheid, ik ben zeer positief, maar ik geef bijna nooit het volle aantal sterren of een maximale score.
VerbeterpuntenTips en verbeterpunten kan ik niet bedenken.
Gun meer marge aan je klanten, onderdelen zijn te duur.
Verzend kosten mogen lager
Pluspunten
Professioneel bedrijf en snelle levering
Pluspunten
Makkelijk producten te vinden. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer correct en snelle service
Pluspunten
correct , klantvriendelijk , originele onderdelen
Pluspunten
Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Snel snel snel !!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Goede nazorg als het onverhoopt verkeerd ging
VerbeterpuntenOnderdelenlijst voor gts300 uit 2008 beter maken.
Prijzen van orginele onderdelen
Pluspunten
Duidelijke webwinkel. Makkelijk onderdelen te vinden die je zoek
Verbeterpunten1 onderdeel paste niet 100%
Pluspunten
Snelle levering en de meeste onderdelen gewoon op voorraad gewoon super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere communicatie. Reageren snel op vragen. Personeel beschikt over de nodige kennis. Groot assortiment en leverancier van veel originele onderdelen.
VerbeterpuntenLevertijden liever wat ruimer nemen. Maandag bestelling geplaatst, 2 werkdagen levertijd en werd pas vrijdag verzonden. Product kwam met kleine beschadiging binnen en handleiding was onduidelijk. Hier kan easyparts verder niets aan doen