Pluspunten
Retour netjes afgehandeld, de verzendkosten supersnel teruggestort. Heel fijn!
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
goede kwaliteit
VerbeterpuntenAls het mogelijk is iets snellere levering.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Groot assortiment en heel veel op voorraad.Dus snelle levering
Pluspunten
Heel duidelijke website. Heel veel informatie over verschillende brommers. Makkelijk om juiste stuk te vinden a.d.h.v. de tekeningen.
VerbeterpuntenHet stuk was niet dringend, maar duurde wel lang voor een stuk dat op voorraad was. Verzendingskosten zijn ook niet goedkoop, bij Bpost slechts €4 als ik zelf pakjes verzend met dat gewicht.
Pluspunten
Zeer correcte afhandelingen
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid van de webshop, het is altijd een beetje zoeken om dan viavia toch het juiste te vinden.
Pluspunten
Handige site waar alle tekeningen van alle onderdelen op staan ideaal.. Zo bestel je altijd het goede product!
VerbeterpuntenBij kleine onderdelen zoals een schroefje of een kleine pakking bijvoorbeeld.. met brief post bezorgen dat scheelt een hoop verzend kosten!
Pluspunten
snelle levering,duidelijke info over de onder delen ...ik koop zeker weer bij easyparts.
Verbeterpuntenvolgens mij geen..
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
betaling met bancontact waardoor er heel snelle levering is. Veel onderdelen op voorraad waaronder originele die je moeilijk vind anders
Verbeterpuntengratis zending vanaf een bepaald bedrag
Pluspunten
Alles verliep perfect.dag erna alles in huis.verreweg de goedkoopste.super
VerbeterpuntenVerbeterpunt waar men niets aan kan doen, ik was sceptisch aangezien het te mooi om waar leek te zijn.alles is waar zonder gemaar
Pluspunten
veel keus
Verbeterpuntengraag de spullen die op voorraad zijn direct uitleveren en geen week laten liggen of aangeven bij de bestelling dat het niet op voorraad is en een verwachte levertijd aangeven , kan de klant zelf beoordelen of hij het wel of niet gaat bestellen
Bestelstatus onduidelijk
Pluspunten
Assortiment is geweldig
VerbeterpuntenLink naar tracktrace werkte niet correct
Pluspunten
Topper zo bestelt en zeer vlot binnen