Pluspunten
Goeie service en overal een oplossing voor
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering Snel een effectief onderdelen bestellen aan de hand van tekeningen (tevens handig bij het monteren)
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Snel, veel op voorraad.
VerbeterpuntenBtw verleggen naar buitenlandse bedrijven.
Pluspunten
dikke 10
Verbeterpuntenga zo door top bedrijf
Pluspunten
Knipperlichten defect geleverd. Kreeg direct nieuwe toegestuurd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Easyparts kan vrijwel elk onderdeel leveren en heeft, ook bij gedateerde modellen, veel op voorraad! Bezorgt sneller dan de track and trace het bij kan houden.
VerbeterpuntenAls ik iets moet noemen; verzendkosten van 3euro bij bestellen van EUR 200,- is niet echt anno 2016. Retourneren kan enkel binnen 8 dagen.
Pluspunten
Ik vind het persoonlijk een enorm plus punt dat je via een tekening elk stukje van u brommer kunt terug vinden. het maakt het gemakkelijk voor mensen die er iets minder van kennen en het is ook gemakkelijk dat je zo de benaming van bepaalde stukken kunt vinden.Super goed uitgevonden om het op die manier te doen
Verbeterpuntenmischien een tip maar weet niet of het mogelijk is. het zou handig zijn geweest moest er een gebruiksaanwijzing bij hebben gezeten
Pluspunten
Grote voorraad en veel mooie spullen
VerbeterpuntenVoorraad op de website beter updaten
Pluspunten
VerbeterpuntenDe site is veranderd waardoor je niet alles meer goed kan zien op je telefoon op de laptop heb ik geen problemen
Pluspunten
Dat je er zoveel kunt kopen
Verbeterpuntenik had maar een klein onderdeel dat makkelijk in een envelop kon maar het werd in een doos verstuurd hogere verzendkosten voor de klant.
Pluspunten
Goede garantie
VerbeterpuntenSommige onderdelen zijn binnen 1 jaar met 200% gestegen in de prijs.
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
vlotte bestelling en levering
Verbeterpuntengeen btw nr en facturatiegegevens in te geven, blijkt nadien niet mogelijk!? aankoop was wel op naam van mijn bedrijf