Pluspunten
Geen negatieve
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig systeem voor het bestellen van onderdelen. Op de tekeningen staat precies wat welk onderdeel is zodat je altijd het juiste bestelt en een geweldig assortiment!
Te lang moeten wachten en ondertussen geen communicatie
Pluspunten
Afspraak nagekomen
VerbeterpuntenBetere communicatie van leverbaarheid van producten wanneer je ze besteld hebt
Pluspunten
Spullen netjes verzonden
VerbeterpuntenIn eerste instantie was er wachttijd omdat de cilinder bestelt moest worden oke geen punt maar paar dagen later kijk ik en is de cilinder in vooraad en is het wachten op andere onderdelen. Dat zou beter kunnen
de site is iets wat onduidelijk al ben je naar een bepaald ding op zoek
Pluspunten
Uitermate snel
VerbeterpuntenVoor het product dat ik bestelde waren de montageinstructies erg onduidelijk (slechte copij)
Pluspunten
Verbeterpuntenfoto's komen niet volledig overeen met product
Pluspunten
Goede website Snelle afhandeling en bezorging. Nafwachten hoe retournering wordt behandeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Leverd daadwerkelijk oem onderdelen
Pluspunten
Reageren altijd en zijn altijd aanspraakbaar als het moet
Pluspunten
De exploded view tekeningen zijn een groot pluspunt, ook dat er daarbij vaak alternatieven genoemd worden.
Pluspunten
Pluspunten
van de 6 wat had besteld was er twee van niet paste NR.277054C0 NR.111040 om dat ze zijn uit gepakt kan ik ze niet terug sturen ik baalde er goed van Grt Carlos v Groot Battavé
Verbeterpuntendat dit bedrijf niet kan bellen
Pluspunten
Kwaliteit is het beste , Allemaal originele onderdelen beschikbaar.
VerbeterpuntenVaker e-mails antwoorden. Er werd maar 1 keer per dag e-mails beantwoord.
Pluspunten
ik vond de levering, een kleine week, lang duren.
Verbeterpunteni.d.m. of voorradig, sneller leveren.