Pluspunten
Prijzen zijn goed
VerbeterpuntenLevertijd is niet zoals gezegt is
Pluspunten
snelle verzending en onmiddelijk antwoord op al uw vragen
Naar de prijzen kijken, sommige boutjes/schroefjes zijn een paar euro per stuk. (DERBI DRD PRO 2007)
Laten weten wanneer de gedeelte onderdelen geleverd worden
Pluspunten
Makkelijken site
VerbeterpuntenKosten van sommige producten, vaak op andere site s stuk goedkoper
Pluspunten
Goede site, groot merk assortiment
VerbeterpuntenKortngs kode werkte 3 x niet voor kerst Daardoor levering ne kerst. Product binnen 6 maanden 2 keer duurder geworden, totaal 20% Met kerst daarom kortings kode a 20% toegepasd.
Pluspunten
Goede producten voor een goedkope prijs
Verbeterpuntenlevertijd versnellen
Pluspunten
Mail gestuurd over mijn bestelling volgende dag gelijk antwoord gekregen en de afspraak die we hebben gemaakt is optijd nagekomen.
Pluspunten
snelle levering als de producten op voorraad zijn
Verbeterpuntenkickstart bestelt, maar kreeg ik pas een maand later binnen en ik kreeg hem er niet goed strak op.
Pluspunten
Communicatie is zeer goed en snel aanleveren .
Pluspunten
dit is een goed online bedrijf dat als ze het op voorraad hebben snel kune leveren
Verbeterpuntenmeer onderdelen op voorraad hebben dat ik niet paardagen tot weken hoef tewachten op de onderdelen of als ze het niet meer kune leveren toch nog proberen met een andere inportuur aan de onderdelen te kune komen
u producten beter na kijken voor versturen
Pluspunten
ze hebben bijna alles, en dat is handig
VerbeterpuntenDe website werkt niet helemaal lekker op mobiel, sommige dingen zijn niet aan te klikken
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenSommige onderdelen niet verkrijgbaar en bepaalde onderdelen iets duurder dan ergens anders voor hetzelfde onderdeel en kwaliteit
Alles goed
Pluspunten
- Veel onderdelen - Overzichtelijke schema's/tekeningen van de onderdelen
Pluspunten
Snelle Service
Verbeterpuntentot zover geen.
Pluspunten
Erg makkelijker en duidelijke website, alles is eenvoudig te vinden
VerbeterpuntenDuidelijkere beschrijving bij sommige producten, De Derbi GPR Racing 2011 toevoegen