Volgende dag op zaterdag was het spul er
Onderdeel voor mijn scooter opgevraagd en gevonden. Bestelling was een snelle levering. Het voldoet aan de kwaliteit.
Oliefilter geannuleerd omdat de levering 2 weken op rij werd uitgesteld. Daarna snelle levering. Ondanks dat ik van de tekening heb besteld 2 onderdelen niet passend. Retourprocedure gecheckt maar lijkt niet eenvoudig. Niet in gang gezet. Na deze review is er contact opgenomen met mij. Onjuist geleverde goederen zijn terugbetaald. Nette oplossing en prima service
Revue originale
een bestelling gedaan op 1 september. op 2 september een mail gekregen dat er een onderdeel op nalevering stond. met waarschijnlijke verzenddatum 13 september. op 9 september een mail gekregen dat de verwachte verzend datum 23 september zou zijn. de bougie die ik ook besteld had stond op nalevering. ik begrijp dan niet dat er dan geen deellevering wordt gedaan. en vervolgens zijn de onderdelen op 29 september pas verzonden. site werk wel goed met de split tekeningen.
Omdat EasyParts ook vele niet gangbare artikelen aanbiedt kan het wel eens voorkomen dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Een deellevering is altijd mogelijk, echter wel tegen betaling van de werkelijke verzendkosten. Je kunt een deellevering eenvoudig via je eigen EasyParts account aanmaken.
Duurt verrekte lang. En dat voor alleen 6 bougies
Net als veel Europese bedrijven heeft ook de leverancier van de betreffende bougies te maken gehad met vertraagde levertijden vanuit de Aziatische fabriek. De klantenservice van EasyParts heeft klant regelmatig geïnformeerd over de afwijkende levertijden. Tevens is de klant voorgesteld om de bestelling te annuleren en terug te balen. De klant heeft er zelf voor gekozen om te wachten.
Altijd de juiste onderdelen voor me scooters
Snell verzending. Item was gelukkig op voorraad.
Gemakkelijke website en vlotte afhandeling van bestellingen
Altijd alles verkrijgbaar en snel geleverd
Het zou fijn zijn dat bestellingen die niet meer op voorraad zijn duidelijk aangegeven wordt op de website Dit is helaas niet het geval. Je reken ergens op en dan hebben ze het niet. En het blijft op de website staan als verkrijgbaar. Erg jammer
Deze klant heeft op zaterdag 24 september 2022 een bestelling geplaatst. Op maandag 26 september 2022 heeft de klantenservice van EasyParts de klant per mail laten weten dat één onderdeel helaas niet meer leverbaar was. Bij het betreffende onderdeel staat sinds 26 september 2022 het volgende vermeld “Dit artikel is uitverkocht en niet meer leverbaar.”
De exploded views van de scooter zijn een onmisbare hulp voor het selecteren van de juiste onderdelen. Goed passende onderdelen tot nu toe. De website geeft mij een professioneel gevoel.
Levertijd was alleen wat lang. Maar dat is een algemeen probleem op dit moment.
Overzichtelijke website en de snelheid van leveren is goed. Ook bij het retourneren van onderdelen snelle afhandeling en terugbetaling.
Een goeie site, makelijk en duidelijk, paar artikelen niet binnen je kon wachten of een credit nota krijgen, mijn geld voor de paar artikelen werd dan ook terug gestort.
snelle levering en een goede service
product goed alleen niet compleet,er waren enkele gaten niet voorzien van metrische draad M5!
De klant heeft niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met EasyParts. Om deze reden heeft EasyParts n.a.v. de beoordeling het initiatief genomen. Na toelichting van de klant heeft de klantenservice van Easyparts geconstateerd dat het onderdeel niet aan de kwaliteitseisen van EasyParts voldoet. Omdat de klant het probleem zelf heeft opgelost, heeft de klantenservice van EasyParts de klant een compensatie aangeboden. Tip: Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van EayParts. Dit voorkomt vertraging in de oplossing.
goede website, duidelijke foto's, goede producten, snelle levering
Snelle en correcte levering voor een eerlijke prijs.
Super snel geleverd.
Informeren over levertijd zou prettig zijn
Very easy to select parts for your model from the exploded diagrams. Excellent communication on all questions and fast delivery.
50eu voor koppelingskabel. Snel geleverd zoals altijd. Origineel is duur dat besef ik me degelijk. Helaas geen imitatie te koop.
Bestelling gedaan volgende dag in huis
Heb een remklauw revisie set gekocht. Met 4 rubbertje van 1cm bij 1cm. Word in een grote doos verstuurd. Erg onnodig en je betaald er ook extra voor. Past makkelijk in een envelop.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe.