Verzendkosten eraf
Pluspunten
Spullen worden geleverd
VerbeterpuntenNa anderhalve week nog doodleuk een berichtje krijgen dat de onderdelen 'toch niet' op voorraad waren. Waarom zetten jullie dit niet gewoon op de site? Als ik 2 weken moet wachten bestel ik liever ergens anders
Pluspunten
Snelle opvolging. Snelle levering. Ruime keuze
VerbeterpuntenPrijs voor de snelle levering is hoog. Een "economy" levering kan interessant zijn voor de "niet dringende" producten.
Pluspunten
Ja ga zo door
VerbeterpuntenNee weet niets
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Uitstekende communicatie en snelle service. Mooie website met duidelijke tekeningen en alle onderdelen voor scooters die je maar kan bedenken.
Pluspunten
snelle levering van de bestelling
Pluspunten
Goed te zien op website welke orginele producten er te krijgen zijn.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geweldig!
VerbeterpuntenGa zo door
sneller leveren
Pluspunten
Top !!!
VerbeterpuntenAlles naar wens
Pluspunten
Goed aanbod van producten
VerbeterpuntenBeloofde levertijd ruimschoots overschreden met meer dan 14 dagen, Easyparts heeft niet uit eigen beweging mij daarover geïnformeerd maar pas nadat ikzelf naar de status van de bestelling had gevraagd
VerbeterpuntenDe prijs
eerlijkzijn tegen de klanten
Meer opvoorraad hebben
Pluspunten
Uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenBeschrijving artikels
Pluspunten
groot assortiment.
Verbeterpuntenmogelijkheid bieden om producten die nog besteld moeten worden apart te verzenden.
Pluspunten
Makkelijke site
VerbeterpuntenClaeyssens Optic
Pluspunten
Duidelijk website
Pluspunten
Netjes verpakt. Zag er veilig en goed uit. E mail communicatie was goed, ik werd op de hoogte gehouden.