Pluspunten
Snelle levering. Snelle terugkoppeling via mail.
Pluspunten
Nooit geen problemen mee gehad zeer goed bedrijf.
Pluspunten
Goede website en snelle levering tegen goede prijzen.
VerbeterpuntenBeter maten aan geven zodat we de juiste stukken kunnen bestellen.Ik had spiegels voor een Yamaha cygnus 125cc besteld maar ze passen niet (schroefdraad te smal)doordat het juiste model niet beschikbaar was en er ook geen maten bijstonden.
Op site aangeboden set van 2 klemmen, ik bestel er 2 sets en krijg maar 2 klemmen ipv 4. Levertijd was traag. Mvg nick
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenAls iets niet te verkrijgen is eerder uit de online shop halen
Pluspunten
Meedenken over bestelling als deze (gedeeltelijk) niet geleverd kan worden
Pluspunten
Zeer goede website waar ik makkelijk en eenvoudig de onderdelen kan filteren op basis van mijn merk, type en bouwjaar. Ik heb mijn onderdelen dan ook snel gevonden. Een ander positief punt is de snelle levering.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan!
Pluspunten
snelle levertijd en overzichtelijke site
Pluspunten
Ze hebben alles.
VerbeterpuntenSnellere levering zou fijn zijn.
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenOnderdelen bleken niet leverbaar. Pas na een week en na mijn eigen initiatief werd dit helder. Het is beter om zelf als leverancier daarin pro aktief te zijn.
Pluspunten
Handig zoek systeem op internet voor originele onderdelen,eigenlijk zelfde soort zoeksysteem die autodealers ook gebruiken ,snelle levering voor de meeste onderdelen tenzij anders vermeld, En heb eens gehad dat ik een uitlaat van een Gilera Runner op een Gilera Dna wou passen,dit paste niet ,kon hem gewoon weer terug sturen terwijl die al uit de verpakking was
Pluspunten
100/100
VerbeterpuntenZeer goede Site voor originele ondedelen de service was ook zeer goed paket was heel en verzorgd aangekomen ook de gratis pen was een goed punt doe zo verder ik ben zeer tevreden van jullie Site !
Pluspunten
Duidelijke bericht geving via de site
VerbeterpuntenSnelheid met leveren
Pluspunten
Dat dit de eerste negatieve beoordeling is
VerbeterpuntenEr is geen pro actieve benadering geweest dat een simpele sleutel weken op zich heeft laten wachten