Pluspunten
Erg vlotte en nette levering reageren ook vlot op vragen dus zeker aan te bevelen.
VerbeterpuntenGeen
Vooral zo door gaan
Pluspunten
bestelt en netjes alles binnen een dag binnen!
Pluspunten
Verbeterpuntenals je een kilometertellerkabel besteld dan verwacht je wel dat de binnenkabel erin zit!dit is niet het geval....maar daar kan easyparts waarschijnlijk niets aan doen is bij de fabriekage of verpakken al mis gegaan!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en kwalitatief onderdelen.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken.
is wel goed allemaal
Pluspunten
Hele goede onderdelen en duidelijke tekeningen
VerbeterpuntenStuur even een mailtje als jullie zelf ook nog de onderdelen moeten bestellen want moest 6 dagen wachten en snapte eerst niet waarom
Pluspunten
geweldig
Verbeterpuntenperfect
probeer aub wat aprilia rs125 motoronderdelen binnen te krijgen dat zou mooi zijn er zijn er weinig die het verkopen maar het zou een pluspunt zijn
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit ook snel gereageerd op mail
VerbeterpuntenGeen ging super
Pluspunten
Makkelijk onderdelen te vinden
VerbeterpuntenSnelheid van verzending en bezorg dienst
Pluspunten
levertijd,
Geen verbeterpunten!
Pluspunten
Verbeterpuntenik vindt dat de spullen die ik besteld heb goed aan zijn gekomen alleen wat ik zo jammer vindt is dat ik meerdere onderdelen wil bestellen maar dat het niet op voorraad is of er helemaal niet meer is met even goed vindt ik dat de onderdelen goed zijn aan gekomen en ook goed verpakt waren m.v.g. R. Hama
Pluspunten
Zeer groot assortiment, heel prettige comunicatie. Snelle levertijd als onderdelen op voorraad zijn, en het is duidelijk als onderdelen niet op voorraad zijn.
VerbeterpuntenAls je op een iphone of ipad van voertuig (merk, type, enz) wilt wisselen dan lukt dat bijna niet doordat de kopjes met de productsoorten ervoor staan.
nee
Pluspunten
Alles beschikbaar en snel geleverd!
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
zeer goede service