Pluspunten
onderdelen van de scooter op type opzoeken
Verbeterpuntenik vind als een onderdeel achteraf blijkt dat het niet op voorraad is. je niet de hele bestelling maar een hele week moet laten wachten en dan een mail stuurt met de vraag of ik dan een duurder alternatief wil
Pluspunten
Echt alles voor je scooter of brommer
VerbeterpuntenStuur een mailtje als julie zelf iets moeten bestellen dit voorkomt onrust als het langer duurt
Pluspunten
Erg overzichtelijke website
VerbeterpuntenVoor een webshop kan de prijs beter, Graag zie ik nog verbeteringen mbt het filter wat ze hebben ingebouwd op de site , kom veel dingen tegen die niets met mijn scooter te maken hebben
Pluspunten
Goede service!!!
Pluspunten
Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis!
kijk als je in de vakantie meer op voorrand zoo da mens niet telang moet wachten
Pluspunten
ze hebben me wel laten weten na een 3 tal weken dat het even ging duren.
Verbeterpuntenmeer in stok hebben door de zomer sluiting van polini in augustus heb ik van 22 juli tot eind augustus moeten wacht op een moer en 2 bouten
Pluspunten
Goede communicatie ook over 't feit dat hun leveranciers op vakantie zijn en 't bestelde product later aan komt.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
makkelijk te bestellen en snelle levering
Pluspunten
Very speedy service and dispatch of items. Good communication. Cannot fault .
VerbeterpuntenCould do with offering different postal services. I found the cost of postage more than doubled my order value but my son needed the parts.
Pluspunten
Komen afspraken 100% na. Bij problemen worden deze zeer correct afgehandeld
Pluspunten
Het product is snel geleverd.
VerbeterpuntenProbeer de site iets professioneler eruit te laten zien, want het ziet er niet heel betrouwbaar uit. Verder goeie service!