Pluspunten
snelle levering van onderdelen, verzendkosten zijn te hoog zeker
Verbeterpuntenverzendkosten afstemmen op het gewicht van het pakketje
Pluspunten
Veel originele onderdelen. Veel tuning parts.
VerbeterpuntenSommige dingen erg duur. Door de uitgebreidheid van het assortiment vaak overzicht kwijt. Maar veel keuze is ook weer een positief punt.
Pluspunten
Ze zijn goedkoop
Verbeterpuntentelefonisch bereikbaar zijn, en stuur een Nederlandse gebruiksaanwijzing mee
Producten die ik Gekocht heb zijn behoorlijk duur bij julie Op andere sites stond de krukas voor 30,- euro goedkoper en precies t zelfde
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb een luchtfilterelement en membraan pakking besteld. De verzendkosten waren hoger dan de artikelen. Wat mij betreft zou t ook dmv een envelop mogen. Scheelt weer wat geld..
Pluspunten
Zeer goed! Leverd heel snel en komt afspraken na zo hoord het
Pluspunten
snelle levering ruim aanbod
Verbeterpuntenprijzen iets goedkoper op sommige producten
Pluspunten
Jullie doen precies wat jullie zeggen en zijn daarom heel betrouwbaar. Alle vragen die ik heb gesteld zijn ook snel beantwoord.
VerbeterpuntenKortere levertijd, sneller niet leverbare onderdelen leverbaar maken
Pluspunten
Groot scala aan producten. Snelle levering en zoeken via de originele productschetsen.
VerbeterpuntenTijdens mijn bestelling stond er een backorder op een product. Deze status heeft er 1 uur lang gestaan waardoor ik bang was dat mijn zending vertraagd zou zijn. Achteraf was dit nergens voor nodig. De optie verzenden zonder dit artikel heb ik nergens kunnen vinden.
Pluspunten
Enorm aanbod aan authentieke artikelen
Pluspunten
Heel betrouwbaar en goede service
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Ze hebben (bijna)alles, en wat ze niet hebben, proberen ze voor je te vinden.
VerbeterpuntenBij langere levertijd misschien de klant over de status up to date houden.
Pluspunten
makkelijk zoeken naar de orginele onderdelen
Verbeterpuntenik heb een 6 gegeven(prijs) ivm de verzendkosten als het enveloppost betreft wordt er 7,95 in rekening gebracht als de artikelen onder de 10 kilo blijven wordt er ook 7,95 in rekening gebracht en het wordt met postNL verzonden en dat is 6,95 waarom toch nog een euro extra rekenen
Pluspunten
makkelijk onderdelen te vinden
Verbeterpuntenretourneren niet door consument laten betalen
Pluspunten
kwaliteit- prijs verhouding goed tot zeer goed . Snelle en betrouwbare levering Kortom zeer tevreden en voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Snelle levering Redelijke prijzen