Pluspunten
Pluspunten
Ze hebben onderdelen voor elke brommer. Zoals alles voor mijn gilera smt die je nergens anders kan vinden.
VerbeterpuntenLijsten met onderdelen die ze hebben up to date houden.
Pluspunten
goede producten en zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed bedrijf, betrouwbaar
Pluspunten
Goeie duidelijke website
VerbeterpuntenMisschien een mogelijk om je spullen ook af te halen
Pluspunten
Snelle Levering, Groot assortiment
VerbeterpuntenDe orginele onderdeelnummers zijn niet te vinden, helaas kiest easyparts ervoor om alles om te nummeren. Indien je ingelogd bent en je stelt een vraag dan moet je toch handmatig je klantnummer invoeren in het contactformulier. Ook is Easyparts slecht telefonisch bereikbaar wat anno 2015 echt niet meer kan. natuurlijk is het makkelijk communiceren vanuit Easyparts maar voor de klant niet klantvriendelijk en makkelijk. Dit vind ik een groot nadeel van Easyparts.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenHeb geen mail gekregen met de track and trace code
Pluspunten
Super snel!!!!!
Pluspunten
Vraag gesteld over wat past op mijn scooter. Direct antwoord gekregen. Onderdelen besteld en de volgende dag gekregen.
Pluspunten
Snel en makkelijke bestellen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelheid van levering en duidelijke website
VerbeterpuntenIk had nog willen informeren omtrent een onderdeel dat niet meer leverbaar was, doch ik kan geen algemeen e-mailadres terugvinden...
Pluspunten
Heel goedkoop en veel producten
VerbeterpuntenDe communicatie kan wel een beetje beter, vooral als je langer moet wachten dan gepland.
Pluspunten
Site is heel overzichtelijk voor onderdelen
VerbeterpuntenSoms is telefoneren makkelijker en sneller
aangeven hoeveel stuks er eventueel leverbaar zijn zodat de klant niet de nalevering hoeft voor te financieren.
Pluspunten
gewoon een top bedrijf waar ik graag vol vertrouwen mee nu en in de toekomst zaken zal mee gaan doen !!!
Verbeterpuntenpaypal invoeren zou veel voordeel kunnen verschaffen voor beide partijen
Pluspunten
Veel onderdelen en overzichtelijke site
?
Pluspunten
Snelle levering en antwoord op vragen
Verbeterpuntenals iets in backorder staat dan graag contact opnemen met klant of hij wil wachten of onderdeel wil annuleren
Pluspunten
Er woord nooit moeilijk gedaan over iets
VerbeterpuntenSoms beeter inpakken bij kwetsbare onderdelen
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntensnellere levering