Pluspunten
Alles is tot in de puntjes verzorgd!!!
VerbeterpuntenEuuuuhhhh.... geen idee
Pluspunten
Groot assortiment en duidelijke website
Verbeterpuntenpakkingen niet opgevouwen leveren, hierdoor ontstaat een knik in de pakking.
Het onderdeel dat ik bestelde was een voorgemonteerd onderdeel, spijtig dat ik het niet kon uitmaken of dat al dan niet zo was!!! Dus heb ik voor 28 € teveel stukken besteld!!! Maar dat heeft nu niet en eigenlijk is het beter dat het voorgemonteerd was, nu is alles nieuw en toch zat de prijs ok!!!!!!
Levertijd heeft te lang geduurt
Pluspunten
Snelle levering en perfecte onderdelen
VerbeterpuntenBij backorder een mail zou plezant zijn
Pluspunten
Snelle levering op doordeweekse dagen. Grote voorraad onderdelen.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snel en efficiënt afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel snelle levering
Verbeterpuntenretouren is heel duur ( op eigen kosten) 16,40 euro vanuit belgie, heb nochtans een vespa helm maat l maar de bestelde maat l was duidelijk te groot, dit soort vespa helm vraagt duidelijk maatje minder, had misschien vermeld mogen worden
Pluspunten
Veel op voorraad en snel geleverd
VerbeterpuntenAls iets niet op voorraad is, maar andere spullen wel, stuur de spullen die wel leverbaar zijn alvast op.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail
Pluspunten
ZEER SNEL
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke plannetjes, vlotte website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede prijs. Alles op voorraad Goede communicatie
VerbeterpuntenMischien iets meer tunings onderdelen voor het plaatwerk van piaggio scooters
geen
Beter spul geven en snellere levering voor de rest goed bedrijf
Pluspunten
geen
Verbeterpuntende bestellingen moeten echt veel sneller gaan dit gaat veelste traag. komen mijn onderdelen uit hongkong ofzo?
Pluspunten
perfecte materialen
Verbeterpuntennogal dure verzendingskosten