niks
Pluspunten
VerbeterpuntenEen product was niet helemaal fijn voor mijn brommer, ik heb ze gemaild, maar geen reactie terug gehad
Pluspunten
Nog nooit iets besteld en de volgende dag in huis!
Pluspunten
Veel onderdelen te bestellen, keuze is ruim genoeg
VerbeterpuntenHoge verzendkosten bij kleine bestelling.
Pluspunten
Vet netjes afgehandeld na een foute bestelling via de mail.
Verbeterpunteneen telefoon centrale realiseren om nog directer en persoonlijker met jullie klanten om te kunnen gaan
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen antwoord op mijn mail. Spullen kwamen beschadigd uit de doos.
Pluspunten
alleen maar!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima webshop. Levering is altijd snel. Als iets niet op voorraad is zal dit direct besteld worden. Met regelmaat onderdelen e.d. besteld en altijd netjes, snel en keurig geleverd.
VerbeterpuntenGeen. Prima bedrijf en heb nog geen negatieve punten mogen ontdekken.
Pluspunten
Goede service en snel geleverd
Pluspunten
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenNog scherpere prijzen
Gwen
Pluspunten
snelle levering doen niet moeilijk als er iets geruild moet worden
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding! erg blij met de site waar je het merk en model van de scooter kan aangeven en daardoor alles gefiltert wordt.