snellere verzending
Pluspunten
Snelle levertijd, goede service
VerbeterpuntenIets meer informatie over de producten zou handig zijn.
Pluspunten
Heel tevreden.
Pluspunten
Top, snelle levering, prima zaak!
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenZeer hoge verzendkosten voor een onderdeel dat ook door de brievenbus kan. Maw: postzegel en envelop jad gekunt tegen een veel lager tarief
Pluspunten
prima en snelle levering.
Pluspunten
jullie zijn echt heel goed in onderdelen op tijd leveren met goede kwaliteit. toppers :D
Verbeterpuntenniks :)
Pluspunten
een aanrader, snel en goedkoop
Pluspunten
sorry voor het ongemak ,bij deze de correctie vrg Huib
VerbeterpuntenLuchtfilter past niet Suzuki sixteen
N.v.t
Pluspunten
groot aanbod van producten
VerbeterpuntenHet lukt niet om een IBAN in mijn account te zetten
Pluspunten
Goede kwaliteit en goede communicatie
VerbeterpuntenMeer op voorraad hebben en goedkoper sommige onderdelen aanbieden.
Pluspunten
Het gemak de prijs
VerbeterpuntenKwa bestellen en leveren is er niks mis mee, ik vind het alleen jammer dat jullie Kymco er uit hebben gegooid op een paar onderdelen na dan . Ik heb twee of misschien drie jaar geleden een Leovince uitlaat gekocht bij jullie. Ik dacht dat Leovince wel een goed merk was, maar dat valt tegen want deze is al door gerot... Ik hoop dat de Gianelli uitlaat die ik nu gekocht hebt langer mee gaat.
Pluspunten
Perfect zoals gewoonlijk
Verbeterpunten/