Pluspunten
Beste prijs, perfect passende onderdelen, op tijd geleverd.
VerbeterpuntenVerzending kan via goedkopere diensten.
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle bezorging. Perfect
VerbeterpuntenIk mis van de Kymco plaatonderdelen
Pluspunten
AANRADER voor iemand die nog niet online besteld heeft zeer gemakkelijke en overzichtelijke website mijn kappenset was niet op voorraad en tot mijn grote verbazing toch binnen de week mooi thuis afgeleverd (in belgie) voor een spotprijs en dan nog een gratis t-shirt erbovenop! Het is echt EASY!
Pluspunten
Alles word goed ingepakt afgeleverd. bezorging mits op voorraad is supper snel
VerbeterpuntenSoms een beperkte keuze
Pluspunten
Snelle levering, veel op voorraad
VerbeterpuntenDe prijs, met sommige dingen is eurscooters veel goedkoper
Pluspunten
De Website is goed te overzien en ik kan specifiek op merk zoeken
Pluspunten
Veel tekeningen. Alles te vinden.
VerbeterpuntenNiet alles leverbaar. Hoge prijs. Betaling ideal werkt niet.
Pluspunten
De layouts van de scooters met de bestelnr en foto is perfect,maak er veel gebruik van bij het opzoeken juiste artikel. Snelle levering top,zeker als iets defect gaat en je hebt het snel nodig
Verbeterpuntenverbetering vind ik:het versturen van 1 pakking of een 1 klein onderdeel word verzonden met een groote doos,waarom niet met een kartonnen envelop??????
Pluspunten
Carbon spullen zijn echt mooi
VerbeterpuntenKickstarter chrome zag er niet uit zoals op de afbeelding gemeld
Pluspunten
Alles is tiptop in orde
VerbeterpuntenEr zouden meer keuzes moeten zijn naar oudere modellen van scooters bij ik rijd met een mbk booster track maar ik vind nie veel onderdelen
Pluspunten
Snelle levertijd