Pluspunten
goede communicatie en fantastische service.
Pluspunten
Zeer vlotte en professionele service. Correct en keurig afgeleverd en onderdelen werken naar behoren. Top!
Pluspunten
Goede overzichtelijke internetpagina
Pluspunten
snel gelevert Product goed verpakt
VerbeterpuntenDe prijs is vergeleken met andere te hoog. Product foto's kunnen beter
Pluspunten
zeer goede levering en goed verpakt altijd klant vriendelijk goede site voor je onderdelen
Verbeterpuntenik vind zelf de prijzen erg duur kan ook door mijn merk komen maar toch minpuntje
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenLigt denk ik niet aan easy-parts, maar de uitlaat is weer zeer slecht gespoten en is licht beschadigd. (Ja weer, 3 jaar geleden was dit ook het geval). Ik spuit de uitlaat altijd zelf maar meteen over maar dit zou imo niet moeten bij een splinternieuwe uitlaat, beetje jammer dit. Maar zoals ik al zei, dit ligt wss niet aan Easy-Parts.
direct betalen via online-banking! nu moest ik wachten tot mijn betaling was overgemaakt, old-skool ;-)
Pluspunten
Gelijk bericht als het toch niet op voorraad blijkt te zijn.
VerbeterpuntenGa zo door
- telefonisch niet bereikbaar, slechte service - duurt lang voordat er terug wordt gemaild
meer piraat stukken
beter aangeven welke producten universeel zijn of equvalent voor meerdere merken.