Pluspunten
als de bestelling compleet en goed was geweest was het er allemaal erg snel op bestemming
Verbeterpuntenik had een stuur en stuurklemmen besteld , stuur zat wel in de doos maar ipv de stuurklemmen zat er een grote roze scooter kap in , ik snap niet helemaal hoe je je hier in kunt vergissen ! en wat ik het allerergste vond van alles is dat ik eerst het verkeerde onderdeel moest terug sturen voodat ik het juiste onderdeel opgestuurd kreeg , door de fout van easyparts heb ik 4 dagen langer op mijn klemmen moeten ! en ook vond ik lastig dat er geen telefoonnr is om de klanten sercive te berijken ! verder is de credit nota voor de exstra verzendkosten al netjes aan mij overgemaakt
Pluspunten
tot nu toe elk onderdeel, bij jullie gevonden!
Pluspunten
Top!!
Pluspunten
Klein pakketje dat door de brievenbus kon. Ik heb hiervoor geen verzendkosten hoeven te betalen.
VerbeterpuntenIk kreeg een mail waarin stond dat PostNL het pakketje was komen ophalen en dat ik een e-mail zou ontvangen met een track en trace code. Deze heb ik niet ontvangen. Waarom weet ik niet.
Pluspunten
Veel in voorraad Makkelijk bestellen Snelle levering
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar, wat wel handig kan zijn
Verstuurd de goede spullen..
Hallo, Kunt u aangeven wat er hier is fout gegaan. U heeft bij ons niets gemeld. Er is dus helemaal geen communicatie geweest. Beetje vreemd dat u ons daar een 1 voor geeft. Als u aangeeft wat er fout is gegaan kunnen we het oplossen. Vriendelijke groeten. Het Easyparts Team
Snellere levertijd
Hallo, U heeft op 18 augustus 's avonds om 20.00 uur besteld. Wij hebben de bestelling op vrijdag 22 augustus verstuurd. Eén artikel in deze bestelling had vooraf duidelijk aangegeven levertijd van 3-5 werkdagen. Wij hebben dus ruimschoots binnen de opgegeven levertijd geleverd. Uw kritiek betreffende levertijd is in mijn ogen dus totaal onterecht. Vriendelijke groeten, Het Easyparts Team
goede service
Hallo, Kunt u aangeven wat er precies is fout gegaan en waarom u niet tevreden bent? Ik zie namelijk alleen dat we een spiegel geleverd hebben die tijdens transport kapot is gegaan. U heeft echter een nieuwe ontvangen en de verzendkosten zijn vergoed. In mijn ogen dus netjes afgehandeld. Mochten we iets over het hoofd zien dan wil ik u vragen dit bij ons te melden. Vriendelijke groeten, het Easyparts Team.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging
VerbeterpuntenMet verpakking beetje opletten want mijn pakketje was ope
Pluspunten
Snelle levering nadat ik een email had gestuurd. Ook had ik rolletjes besteld maar die bleken nog niet te bestellen. Hiervoor andere rolletjes gekregen in afspraak die zelfs duurder waren voor dezelfde prijs als de oudere rolletjes!
VerbeterpuntenZelf het initatief nemen op contact met de klant te leggen. Na weken niks gehoord te hebben van mijn bestelling, had ik maar een e-mail gestuurd. Ik werd wel gelijk teruggemaild met een snelle oplossing.