Pluspunten
Een goede levering en goede kwsli Een goede levering prijs kwaliteit
VerbeterpuntenEen soort van persoonlijke kortingskaart
Pluspunten
zeer goede klanten servis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenVeel bezorgkosten
Postnl heeft het pakketje niet thuis afgeleverd maar bij een verzamelpunt waar ik het af kon halen. Dit was en is niet de afspraak. Ik betaal bezorgkosten en niet om het zelf af te halen.
Bezorg tijd mag wel sneller 1, 5 week moeten wachten dat het binnen was omdat jullie ook weer bij een leverancier besteld moest worden heel erg jammer zou er nu eerder na gaan denken om bij easy parts wat zou gaan bestellen
Pluspunten
Veel producten helaas niet allemaal op voorraad
VerbeterpuntenGeen reactie op artikelen wat zijn geleverd wat niet passen dus zit ermee opgescheept .
Pluspunten
Heeft veel aanbod
Verbeterpuntensommige onderdelen zijn anders dan op de foto's ( of iets verkeerd gestuurd?)
Pluspunten
alle onderdelen zijn juist bij aflevering
Verbeterpuntensommige originele onderdelen zijn bij dealer goedkoper tot 30% ik heb onlangs een radiator gekocht van een yamaha x city 250 en die was bij de dealer 150 € goedkoper toch iets om na te zien
Pluspunten
Zeer snelle levering en alternatief product weke goedkoper is.
Verbeterpuntengeen
neen
Pluspunten
Makelijk bestellen, duidelijke bevestiging en snelle levering.