Super snel en top

Super snel geleverd en goed aangekomen

Uitstekend geholpen

Alle onderdelen zijn. Zeer netjes geleverd. Ook de originelen Piaggio onderdelen zijn zo als ik verwachte. Hartelijk dank blijf zo door gaan!

als was goed geregeld van bestelling tot levering

zie 1 zin

top

snelle service top kwaliteit

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Online bestellen en zeer vlotte levering. Ja ik raad EasyParts van harte aan.

Snel en netjes bezorgd

Het was perfect

Ik heb 5 weken moeten wachten voor mijn windscherm geleverd werd, dus ontevreden

Te lang gewacht op mijn windscherm, Ik ben nietvtussentijds op de hoogte gehouden, tenzij ik ern mail stuurde Daarnaast geen compensatie gehad voor de lange levertijd

kleur perfect

naar twijfel over de juiste kleur ben ik perfect geholpen

Overzichtelijke site en snelle levering

Product wat je zoekt makkelijk te vinden Snelle levering tegen goeie prijs Top site

Sleutelen maakt jong !!!

Hobbymatig bezig een speedfight 4 125i reviseren, veel onderdelen nog verkrijgbaar bij easyparts snelle levering mits op vooraad tussentijdse leveringen mogelijk. Dank je fijne kerst.

Duidelijk

Als klopt

duidelijk en makkelijk

duidelijk en makkelijk

Zeer goede en snelle service !!!

goede en zeer snelle service

al een aantal keren hier besteld, maar petje af hoor!!! de ene dag besteld, en de volgende dag alles in huis.... en zelfs een op zondag geplastste order was er ook gewoon de volgende dag. helemaal top

Pakket een dag eerder dan afgesproken afgeleverd, en was dus niet thuis.

Aangeraden wordt, om een klein onderdeel zo mogelijk als brievenbus item te verzenden. Verder PRIMA service, en het onderdeel voldoet naar wens. Thanks ! Herman .

Toch een goede ervaring.

Na het lezen van een aantal negatieve reviews en daardoor veel twijfel ben ik toch tot aanschaf van een beenschot voor mijn Yamaha. Ik heb eerst een mailtje gestuurd met de vraag of het wel op voorraad was, kreeg binnen 24 uur positief bericht. De bestelling toch maar geplaatst en ik moet zeggen het is naar tevredenheid. Mijn bestelling binnen 3 dagen ontvangen, netjes en goed verpakt. Zeer tevreden.

Prima en snelle service

Duidelijke website Snelle afhandeling en verzending

Parts for peugeot Geopilis

I orderd my parts a while back had to wait for malossi torque spring it arrived eventually. I've ordered lots of parts over the years from easyparts. I'm in Australia and getting parts for scooters in Australia is always hard especially performance parts these guys make it easy no matter what your riding

Alleen jammer dat je voor vragen een heel formulier moet invullen en geen chat functie hebt. Wel snel antwoord via de mail gehad.

Altijd goede service

Bestelling gedaan, voor de derde of vierde keer alweer. Sommige onderdelen waren niet op voorraad. Toen ik de spullen nodig had heb ik gemaild en hebben ze alle onderdelen die wel in voorraad waren gelijk vestuurd. Was op tijd binnen. Voor de bestelde onderdelen niet op voorraad heb ik geld terug ontvangen.

Kansloos

Ik heb 1 maand op een besteling gewacht die daarna werd geannuleerd. Vervolgens plaatst ik mijn besteling weer en komt die na 2 werkdagen aan? Ik snap er niks van

Zeer goed geen klachten.

Op De site zijn onderdelen goed te vinden,en bestelling was snel in huis.

Ik ben blij

Ik ben blij met jullie service omdat ik alle onderdelen kan vinden die ik nodig heb en ik snel kan leveren

alles naar wens

alles netjes geleverd