Pluspunten
blijf zo verder doen
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Ga zo door
Betere service
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGeen, vooral zo doorgaan
Pluspunten
Ik kan bijna altijd alles vinden wat ik moet hebben. Goede kwaliteit. Duidelijk voor welke voertuigen ook gebruikt kan worden.
VerbeterpuntenGratis zendingen boven een bepaalde prijs zoals concurrenten. Alleen hievoor bestel ik af en toe ergens anders omdat het goedkoper is ivm jullie verzendkosten.
Pluspunten
Wordt goed op de hoogte gehouden vanaf de beselling tot aan de levering.
Verbeterpuntenjammer dat alles digital moet gaan en niet meer telefoonisch ( persoonlijker.)
Pluspunten
Makkelijke site en een boel aanbod
Verbeterpuntenlevertijd van originele onderdelen van bijvoorbeeld Derbi in de gaten houden zodat de klant niet onverwachts 3 maanden moet wachten in plaats van 7-15 dagen...
Pluspunten
Gewoon super service, bestelling werd snel geleverd helaas was het logo dat ik besteld had niet de juiste. Dit werd door Easyparts super opgelost door mij het juiste logo gratis na te sturen. Top service dus!
Pluspunten
snelle reactie op vragen, snelle levering en goede kwaliteit,zeker een aanrader
Verbeterpuntenik had een vooras besteld en daar zat speciaal schroefdraad op, ik had wel verwacht dat er een moer bij zat aangezien het een ander soort schroefdraad was, maar die zat er niet bij. Sommige producten zijn 'te' exclusief.
Pluspunten
snel geleverd en goede site om onderdelen te kunnen bestellen
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Verzendkoste niet te veel.
VerbeterpuntenVerzendkoste bij bestelling boven -x-aantal Bedrag gratis.
Pluspunten
Snel, duidelijk, netjes ingepakt. Voor mij perfect.
Pluspunten
Betrouwbare bemiddelling en informatie.