Verbeterpunten8
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenAls een product een te lange levertijd heeft, spontaan aan biedenvoor deze terug te betalen of een alternatief onderdeel en zeker een nieuwe levertijd vermelden!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd Producten vloedoen aan de beschrijving
VerbeterpuntenBezorging kan beter. Laat de ontvanger tekenen voor de levering
Beetje duur
Pluspunten
Prettige interface website
Pluspunten
Snel en heel goed geleverd
VerbeterpuntenEen klantenservice nummer op de site zetten
Pluspunten
De duidelijke en overzichtelijke webside. Het simpele vinden van de onderdelen in de detail tekeningen.
Pluspunten
vlotte levering en alles overzichtelijk op website
Verbeterpuntenrollers gekocht, maar dat bleken testrolletjes te zijn. Stond niet op de website
Snellere levertijd
Pluspunten
snelle levering en beatwoorde mails
Verbeterpuntenik heb 2 sets helicoils gekocht en ze zijn de helft korter dan op de foto zo kort dat ze bijna waardeloos zijn, ik kan ze niet in ruilen omdat er verschillende lengtes zijn
Pluspunten
Fijn dat die (oudere onderdelen ) nog te koop zijn
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima de telefonische afspraak van retourname en snelle herlevering nagekomen van het artikel
Pluspunten
Daar onderdeel op voorraad was & ik het op een vrijdag bestelde ontving ik het op een zaterdag morgen! Puike service