Pluspunten
Groot scala aan originele onderdelen die per merk en type en door middel van duidelijke exploded views makkelijk te vinden!
VerbeterpuntenSommige originele onderdelen (derbi) in mijn geval zijn de rubbers en sommige bouten wel erg duur.
Pluspunten
Snelle bezorging, goede kwaliteit.
Pluspunten
snelle service en bezorging.
Verbeterpuntenprijs multi riem erg hoog.
Voorraad artikelen kunnen best op basis van 24h net als zoveel webshops. Nalevering, of langere levertijd (mits aangegeven) natuurlijk later.
Pluspunten
Echt super shop. Had niet gekeken naar een levertijd van een cilinder vroeg of ik het kon aanpassen en was in 5 minuten geregeld. DIT NOEM IK KLANTEN SERVICE
Pluspunten
alles goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top bedijf
Pluspunten
Veel wordt snel geleverd en prijzen en kwaliteit zijn prima in orde
VerbeterpuntenToch wat duidelijker op de hoogte gehouden worden via mail. Eventuele levertijd bij een backorder melden.
Pluspunten
Snelheid bezorging. Direct antwoord op vragen over maten
VerbeterpuntenVraag bij bestelling niet beantwoord.
Pluspunten
Is een goede site voor mensen die hun eigen scooter willen upgraden , repareren enzovoort.
Verbeterpuntenlijkt me handiger dat je de kentekennummer of identicatienummer kan intypen en dat je daarmee gelijk de juiste , passende onderdelen kan vinden op je eigen scooter :)
Pluspunten
Alles geleverd
VerbeterpuntenLevertijd was tergend lang. het zou 5 tot 10 werkdagen duren dit werden er 17... nadat het opeens niet meer op voorraad was. Daarna werd de site veranderd. Aangezien ik al besteld had zou dit niet voor mij moeten gelden maar dat deed het dus toch en ik moest langer wachten dan ik te horen kreeg.
Is er een mogelijkheid om dealercondities te krijgen bij een aankoop want ik betaal als tussenpersoon dezelfde prijs die een eindgebruiker betaalt