Laden reviews...
147 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l’ensemble, les avis soulignent une livraison rapide, des informations produit claires et un service client efficace. Le site est facile à utiliser et les commandes sont traitées rapidement. Quelques retours évoquent des frais d’expédition ou des retours comme axes d’amélioration. Globalement, la société inspire fiabilité et bon rapport qualité-prix.
5 July 2012
Ronnie
Harkema
Direct de exacte levertijd aangeven.
Ruud
Assendelft
Pluspunten
Hebben bijna alles, dankzij de exploded views. Snelle levering
VerbeterpuntenSommige artikelen zijn heel specifiek, staan maanden in een back order. Geen telefonisch contact, wat soms wel handig is
Dylan
Veldhoven
Pluspunten
Alles ging zeer goed alleen jammer dat ik de bestelling moest retourneren omdat er onjuiste onderdelen bij geleverd waren. Maar de afhandeling was perfect.
VerbeterpuntenMisschien de bestelling beter controleren of er ook de juiste montageonderdelen bij zitten.
Gerrit
Milsbeek
Pluspunten
Alles ging snel, website werkt vlot en de quickfinder is ook heel makkelijk.
VerbeterpuntenWebsite mag wel een iets modernere look hebben
Ricardo
Rozenburg
Pluspunten
Bijzonder goed advies bij technische vragen! Prima. Complimenten voor een zekere Martijn!!
anoniem
Pluspunten
Snel, goedkoop en het meeste op voorraad.
Thijs
ternat
snellere levering.
Gaetan Storm
Maldegem
Pluspunten
Wat is er negatief te vinden aan dit bedrijf? Alles gaat gewoon vlekkeloos en als iets niet bestelbaar is, maar wel besteld en betaald is, krijg je gewoon netjes je centen weer terug. Hoe beter bedrijf wil je hebben die ook nog eens met je nadenkt en weet waar over ze ***len!
VerbeterpuntenNo points needed!
David van Es
Den Haag
Martino
Bree
Pluspunten
snelle correcte fahandeling van de bestelling
Verbeterpuntennee
michiel kolstee
den haag
Pluspunten
een keertje iets verkeerd besteld, mijn fout. toch hebben ze de spullen retour genomen en het geld teruggestort op mijn rekening. binnen een week!! ik bestel hier vaak, ze hebben werkelijk alles!
VerbeterpuntenDe prijs is goed, maar, ik vind hem soms ergens anders goedkoper. toch kies ik altijd voor Easyparts ivm service en het grote assortiment
Pim van Luijtelaar
Maastricht
Pluspunten
het was er redelijk snel en het heeft goede producten
Verbeterpunten1 product is 1 prijs en niet zoals hun hebben 1 product 2 prijzen! Kan mij het schelen waar het vandaan komt, als een klant een klacht heeft dan doe je er iets mee en help je de klant.
Beveelt niet aan
Martijn
De Bilt
Zoals wij al in een mail hebben uitgelegd, kochten wij het artikel eerder bij een andere leverancier in waardoor het eerder goedkoper was. U heeft nog 1 artikel voor de oude prijs kunnen kopen en 1 voor de nieuwe hogere prijs. In uw geval heeft u dus nog voordeel gehad omdat u er nog 1 kon kopen voor de oude prijs. U begrijpt dat prijswijzigingen aan de orde van de dag zijn en dat we met meer dan 150.000 artikelen op de site niet iedere wijziging handmatig kunnen checken.
robby
tongeren
richard
diemen
Pluspunten
zéér snelle leveringen, nabestellingen komen eventueel enkele dagen later maar je moet er NOOIT naar informeren waar ze eigenlijk blijven.... doe zo verder......!!!!!
Verbeterpuntengeen opmerkingen.......
Dirk
Paal -Beringen ---- België
sjoerd
de knipe
Daniel
Bredene (België)
Pluspunten
Heel veel op voorraad, overal duidelijke foto`s bij, vrij scherpe prijs, goed gesorteerde website, snelle verzending, goede emailresponse en klantenservice. Ook bij terugsturen werd het keurig afgehandeld.
VerbeterpuntenSoms een iets uitgebreidere beschrijving bij onderdelen, zoals of iets per stuk of per set geleverd wordt voor prijs X. Eventuele afhaalbalie (na internetbestelling) zou het helemaal geweldig maken aangezien ik vlakbij woon.
Tim
Volendam