Onderdelen snel geleverd en levering was te volgen met track and trace. Ben er tevreden over

Gewoon perfect

Goede service / prijs kwaliteit

Snelle levering en bij afwijkingen snelle reactie en herstell , Top!!!

Al vaker besteld bij easyparts. Snelle levering en de juiste onderdelen.

Ben tevreden

Prima en snelle levering

Snelle en correcte levering

Goede producten ontvangen, uitstekende service, niet de duurste, snelle verzending!

Zeer correct, up to date info ivm levering

Ik vond het deze keer niet fijn

Ik had een uitlaat besteld en daar stond bij dat er 15 werk dagen besteldtijd opzat, prima. Vervolgen had ik na een week of 2,5 of 3 wel gedacht dat ik een berichtje zou krijgen dat deze onderweg zou zijn naar mij, die kreeg ik niet. Ik heb easyparts dus een mail verstuurd en kreeg als andwoord dat hun een nieuwe leverdatum hadden gekregen, dat betekende dus dat ik nog een maand zou moeten wachten!! Ik kreeg wel te horen dat ik zou mogen cancelen. Ik was dus een paar dagen verder aan het zoeken of ik deze ergens anders kon bestellen, krijg ik uit het niks een bericht van ups dat er een pakketje onderweg is naar mij...eind goed al goed, maar had wel een betere communicatie verwacht.

Aanrader

Savonds om 10 uur besteld, de volgende dag in huis, super, zo maak je het verschil en lever je service. Naast een enorm aanbod. Heerlijke zaak om te bestellen.

Goede prijzen en snelle verzening

Ik heb hier vaker iets besteld en ook dit keer snel verzonden.

Toppie

Top levering en ook.snel

Altijd correct en snelle levering

De stukken kloppen 99%en zo niet is terug sturen altijd een optie zeer tevreden over Julie

erg goede website

ik heb al meerdere onderdelen bestelt nooit geen problemen mee gehad,makkelijk op onderdelen zoeken voor je eigen model.

Voldoende tevreden

Tevreden klant

Snelle order afhandeling, door niet op voorraad wat langere levertijd

Vlotte levering

Topservice!

Fijn dat Easyparts de mogelijkheid biedt om kosteloos een nalevering te doen op een artikel dat op moment van bestellen niet op voorraad is. Service is van hoog niveau!

Super service!!!

Super service snelle reactie vriendelijk personeel en super snelle verzending!!!

Snele levering goede communicatie

Product snel geleverd door Easy Parts

Goede kwaliteit spullen, erg snel geleverd!

Aantal lampen en onderdelen besteld, 2 dagen later alles al ontvangen, ondanks het linker achterlicht tijdelijk niet leverbaar was! Echt super

levering prima maar verzendkosten .......

goede site , overzichtelijk en makkelijk te vinden wat je nodig hebt , maar dan zet je het in de winkelwagen , 3 onderdeeldeeltjes van nog geen 6 euro , komt er 7,95 verzendkosten bij ! voor iets wat makkelijk in 1 enveloppe verstuurd had kunnen worden .

Gewoon Goed

Overzichtelijk webshop je zoekt op en je vind het

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR