Super ervaring

Op zoek naar een onderdeel voor mijn scooter... Gevonden! In de hoop op een goeie aankoop (ik mocht toch terug sturen indien nodig) de aankoop gedaan. Enkele dagen later het pakket aan de deur. En ja hoor! Het juiste artikel dat ik net nodig had! En dat voor een correcte prijs, snel geleverd, en een goeie communicatie voor de opvolging van je bestelling en levering. Zeer zeker ga ik terug naar deze verkoper wanneer ik nog eens een onderdeel nodig heb!

snelle afhandeling

snelle afhandeling en hopelijk komt mijn nieuwe bestelling ook zo snel mvg Ronny

Prima kwaliteit snel geleverd

alles prima verpakt

heel content vlotte levering super

Super en snelle levering

Eerlijke prijs en zeer correcte levering

4 maanden gewacht op me bestelling

Ik had gelijk betaald en mijn bestelling was niet op voorraad. Heb 4 maanden gewacht op me bestelling. Dus ik ben erg ontevreden

Slecht

Windscherm besteld kwam in een grote doos waar ook nog een andere doos inzat waar de bevestiging beugels in zaten door dat het doosje los bij het scherm zaten zaten er krassen op het scherm gelijk een mail gestuurd met een uitgebreide uitleg en foto’s erbij van hoe het in de doos zat toen kreeg ik een standaard mail dat als ik een klacht had dat moest melden en dan een label moest aanvragen kosten 8 euro wie je dan terug kreeg als ik gelijk had pffff nou voor mij hoeft het niet ik heb een ander scherm bij een andere winkel besteld ik hoef van EasyParts niets meer

Perfect geholpen

Ik had een vraag gesteld of een bepaald type uitlaat op mijn scooter zou passen. Dit hebben ze voor mij uitgezocht met de fabrikant en snel teruggekoppeld. Daarna besteld en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Onderdelen heel makkelijk online te bestellen en de service is prima.

goede feedback en snel geleverd

goed spul, alles mooi te vinden en snelle feedback en levering.

Geweldige service

De originele onderdelen besteld en nog geen week later bij mij thuis in België geleverd. Mooi verpakt zodat niets kan beschadigd worden en proper geleverd!

uitstekende spullen

ze hebben de materiale zoals beschreven zijn en snelle levering als het op voorraad is .niet op voorraad duurdt het langer.en snelle reactie op je vragen goede service

Dankzij UPS geen goede ervaring

Aangezien ik onderdeel snel nodig had, en op de site beloofd werd de volgende dag te leveren. Viel het zwaar tegen dat ik eerst de melding kreeg dat ie onderweg was, toen vertraagd, en uiteindelijk pas Maandag bezorgd werd Volgens UPS geen wagen op de route beschikbaar. En zeer slecht te woord gestaan met totaal geen oplossing of uitleg..UPS haalt zo jullie service onderuit...Jammer.

Super geregeld en snel

SNELLE LEVERING EN GOED PRODUCT

SNELLE LEVERING EN GOED PRODUCT.

Correcte en snelle levering met originele onderdelen

Was verrast om de levering 1 dag vroeger te ontvangen dan voorzien.

Top zaak

Het feit dat deze vario totaal anders is dan de normale vind ik dat er wel wat. Meer uitleg bij mag zitten omtrent de montage en dat het er anders uit ziet maar dat het zo hoort omdat deze vario vast gezet word door de bussing en dus geen ribbels nodig heeft en melding maken dat als je deze vario koopt je een moment sleutel nodig hebt die de meeste zelf sleutelaars ook niet op de plank hebben liggen

top

snelle levering prijs ok

Vlotte bestelling

Gemakkelijk om te bestellen en betalen. Goede opvolging en tijdige mail ivm de levering (tijdstip of laattijdigheid ). Prijs/kwaliteit prima.

Een snel antwoord gekregen op mijn vraag over welk onderdeel ik moest bestellen.

En nadien snel het artikel geleverd gekregen.

Ik bestelde om 16.05 en kreeg de volgende dag om 11.30 mijn bestelde spullen binnen Daar kunnen heel wat andere verkoop sites en voorbeeld aan nemen

Top! Gekregen zoals besteld.

Volgende keer weer!! Thanks!!

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR