Goed en snel geholpen

Na het bestellen van een lijst van 34 onderdelen alleen maar eentje op niet meer verkrijgbaar is op de een specific kleur.Helemaal niet slecht, zoiets of erger was wel te verwachten.Problemen gehad met het plaatsen van mijn bestelling waar het kiezen van de UPS pick-up point heeft me rood meldingen gegeven,blijkbaar was die maar een technisch probleem van UPS op vorige dinsdag,maar gisteren was die al snel opgelost gelukkig.Goed geholpen en geinformeerd door Siewert waar ik heb well gekozen voor het communiceren in het Engels om van zekerheid van te hebben dat ik alle informatie juist en accuraat kon begrijpen.Dankjulliewel toppers aan het werk bij EasyParts.nl

Uitstekend geholpen

Omdat het onderdeel wat ik besteld had niet paste contact opgenomen met de klantenservice. Hierbij uitstekend geholpen bij het zoeken van het juiste onderdeel verkeerde onderdeel zonder problemen retour kunnen zenden

Netjes en duidelijk alleen zou ik graag montage handleiding er bij willen hebben nu een vario set gekregen met 2 verschillende gewicht rolletjes Wat moet er nu in en hoe De malosdi handleiding heel onduidelijk nu maar gegokt Dus daar mee zou je me heel erg kunnen verblijden

Easy Parts super. UPS waardeloos klopt geen reet van track en trace.

Zeer snelle levering

Miste onderdelen vrijdag gemail en maamdag mail terug en dinsdag in huis Top service

Onderdelen zijn goed en goede service

Supersnel en correct, top

Prettig verlopen, toppie

Excellent

Fast delivery

Good service

Heel tevreden klant. A+++

Heel duidelijke website en zeer snelle verzending.

Bezorging was goed verpakt en kwam mooi op tijd aan

Snelle levering. Niet op voorraad, werden we van op de hoogte gehouden en ook een alternatief aangeboden. Goede service.

Makkelijk bestellen, goede klantenservice, overzichtelijke site.

Top onderdelen zijn snel geleverd

Snel gelever,maar sommige producten zijn niet erg passend.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Op tijd geleverd en netjes verpakt

Geen spullen verkopen die niet leverbaar zijn

Ik had een onderdeel besteld voor mijn scooter, er stond bij dat hij besteld kon worden maar dat was niet het geval. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen maar de verzending duurde erg lang.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

goede onderdelen en snelle levering

Bestelde artikelen goede pasvorm

Hele goede service en levering

Was heel snel qua levering en alle onderdelen kan je heel makkelijk vinden...

Goeie site levering wat minder

Product was goed alleen de levering duurde een aantal dagen

gianelli

Fast delivery...