Réponse du propriétaire de l'entreprise
EasyParts biedt de mogelijkheid om te bestellen als gast. Dit wordt in de checkout vermeld => "bestellen zonder account". Je kunt dan dus niet inloggen om de status van je bestelling te volgen. EasyParts stuurt dan mails zodra er updates zijn. In dit geval had de fabrikant van de uitlaat nog geen levertijd aan ons doorgegeven en kon er dus geen mail met update verstuurd worden.
Iedereen, ook "gasten", kunnen mailen en krijgen op werkdagen binnen 2 uur antwoord. EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd je SPAM-box.
Het is inderdaad jammer dat deze klant als gast besteld heeft en daardoor niet van de voordelen van een account heeft kunnen profiteren. Je moet als gast helaas meer moeite doen als er bij een bestelling problemen op treden. EasyParts kan in dat geval niet anders. Je bent als gast aangemeld en dus moeten wij bepaalde regels in acht nemen die garanderen dat je "slechts" gast bent.
Het kost weinig extra moeite om bij EasyParts een account aan te leggen en je kunt een account op elk gewenst moment weer verwijderen.