EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren. TIP: heb je een vraag of opmerking hebt over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht.
Heb je een vraag of opmerking hebt over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt. Ontzettend vervelend dat deze klant enkele fishing mails over douane kosten heeft ontvangen. Helaas heeft EasyParts hier geen invloed op.
Omdat de klant niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met de klantenservice van EasyParts, heeft EasyParts n.a.v. de beoordeling het initiatief genomen. EasyParts heeft de klant gecompenseerd voor de ontbrekende schroef. TIP: Heb je een vraag of opmerking over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht
Deze klant heeft geen contact opgenomen met onze klantenservice. EasyParts heeft daarom zelf contact opgenomen en de klant laten weten dat het pakket klaar staat bij een Acces Point. De klant heeft het pakket inmiddels opgehaald. TIP: heb je vragen of opmerkingen over je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat je snel een antwoord op je vraag hebt.
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijkt te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren.
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijkt te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Als een artikel een langere levertijd heeft kan je het artikel in bestelling laten staan en hoef je niets te doen. Wil je het artikel annuleren neem dan contact op met de klantenservice van EasyParts. Dit laatste is aan de klant voorgesteld. Echter, de klant heeft zelf besloten te wachten op de bestelling.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.