Gekregen wat ik nodig had en besteld

Duurde wel een week voordat ik het had maar drie dingen die ik los erbij besteld had waren al gemonteerd dat was wel fijn en orgineel product dus paste perfect. Was het wachten waard

Producten voor mijn X-max 250 snel gevonden.

Producten voor mijn X-0Max 250 snel gevonden. Voor een goede prijs besteld. En was de volgende dag al in huis. Aanrader dus !

Prima maar

De slang die ik besteld heb is net voor het mooie te kort terwekbik wel de juste schakelbromer heb gekozen Maar de rest van de onderdelen perfecto

snel en op tijd

onderdelen komen goed

Perfect snel geleverd

Zeer correct bedrijf

Tevreden

Klein probleempje met geleverde maar naar tevredenheid opgelost, super.

Goede ervaring

Snelle levering en goede producten

Bezorg datum klopt niet

Heb wat onderdelen besteld maar zou volgende dag geleverd worden , pas na 7 dagen geleverd . De probleem ligt bij UPS die de leveringen doet ,dat had bij Easy Parts wel duidelijker kunnen aangegeven worden ipv volgende dag . UPS is waardeloos dreigen met dat je thuis moet zijn maar verzetten elke dag de bezorgdag ....... Hierbij wil ik eigenlijk doorgeven als je spoed onderdelen nodig heb goed nadenken kan makkelijk 7 dagen uitgesteld worden ...

Snel geleverd en goed verpakt.

Goede en duidelijk site

Hele fijne site om onderdelen te bestellen via een onderdelen tekeningen van de scooter zelf.

Fantastic

Never fails every time the correct part and quick sending definitly recomended

Correct

Snelle levering goed produkt Bij evt vragen goede oplossing

De bezorgdienst is een Drama (UPS)

Enige wat ik heb aan te merken op mijn ervaring met easyparts is de bezorgdienst omdat ik in een flat woon willen ze het pakketje niet voor de deur afleveren en is hierdoor mijn pakket 3x niet bezorgd en terugverstuurd naar de afzender (easyparts) Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Van alle bestellingen die ik plaats bij easyparts komen ze nooit netjes voor de deur aan en moet ik ze steeds bij een afhaalpunt ophalen wat 15min rijden. Het is de hoogste tijd om dit aan te passen aub want nu komen mijn pakketjes of niet of ik moet ze ophalen 2 dagen later

Product goed en optijd ontvangen

Alles goed en wel ontvangen.

Zeer duidelijke website met tekeningen voor de onderdelen van je scooter die je nodig hebt.

Goede webshop en klantenservice

Mijn bestelling was, door onbekende oorzaak, niet compleet geleverd. Na contact met de klantenservice werd het ontbrekende onderdeel direct nagestuurd en was de volgende dag binnen.

Perfect verpakt en snel verstuurd

Goed op tijd en goed verpakt echt perfect

Goede service ,maar toch verkeerde schroeven mee geleverd, al hoe wel dat ik de juiste schroeven besteld heb.

Snelle service grote collectie

Helemaal top ,ik had foutje gemaakt met bestellen, snel herstelt en opnieuw het goede geleverd

Leveren op tijd

Easy parts levert op tijd, en dat wat er niet is wachten ze om de hele bestelling op te sturen.

Snelle afhandeling,

Very good working online shop

I am really satisfied and it is very good organised.

zeer goede bediening

zeer goede bediening

Easyparts de Perfecte onlineshop voor scooter onderdelen

Perfecte onlineshop voor scooter onderdelen in mijn geval de Aprilia sr 50 vindt er altijd mijn onderdelen en wordt snel geleverd prijzen zijn goed

Is prima bevallen misschien kunt u actie prijzen of bkeuzen producten ook nog meer aanbieden!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend