Consegna troppo complicata
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 18.767 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Over het algemeen blijven de reacties positief. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke productinformatie en vriendelijke klantenservice. Soms worden verzendkosten of levertijden genoemd als verbeterpunt. Al met al wordt Easyparts gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Consegna tardiva e complicata
20 September 2026
Sergio Russo
BERNA
UPS zegt gewoon dat ik niet thuis was maar ze zijn nooit geweest,ik heb namelijk een ring deurbel.
Kreeft
Tiendeveen
Het is jammer dat deze klant een negatieve ervaring had met UPS.
TIP: Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren.
Makkelijk besteld en snel geleverd. Volgende keer weer.
Dirk
Alkmaar
Helm gekocht aan een goede prijs en die werd snel geleverd in een goede verpakking. Ook goed op de hoogte gehouden van het doorloopproces.
Benny
Limburg
Snelle levering van de goederen zeer tevreden top shop
Franco
Vianen
Top pridukten gemakkelijk te vinden onderdelen via de onderdelen tekeningen volgens het model en jaar waarin het is uitgebracht snelle verzending in mijn geval de aprilia sr 50 houden zo jullie service
Marc
Londerzeel Belgie
Hebben bijna alles, snel verzonden.
Dave
Eindhoven
Snelle afhandeling en de dag nadien is pakketje thuis ( in België) perfect verpakt. Goede raad, doe zo verder!!
David
Glabbeek
Goed geïnformeerd en snelle levering
Rick
Eindhoven
Fijn geholpen en een snelle levering . Bestelling was in 1 dag geleverd. Heb nog een bestelling gedaan en daar werd alleen jammer niet over gecommuniceerd dat dit 3 weken ging duren. Pas na navraag in een mail naar EasyParts kreeg ik dit te horen.
P.A
Schiedam
Veel dingen niet op voorraad ik wacht all paar weken op mijn spullen die ik had betelf
6 September 2026
Ilvin
Assen
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad.
Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijkt te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe ""beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop".
Mooi dat alle onderdelen beschikbaar zijn
5 September 2026
Jan Vermeulen 9913PB
EENUM
Af en toe geduld hebben of onderdelen op voorraad zijn, en jammer dat er met UPS verstuurd wordt. Voor de rest, goed bezig!
5 September 2026
D.
Veldhoven
2 September 2026
Peter
Goud
Alles past, en snel geleverd. Fijne website.
2 September 2026
Kees
Ouderkerk aan den IJssel
Mooi kwaliteit producten en lekker snel service.
Parinya
Hilversum
De handling en retourkosten zijn bij kleine bestellingen veel te hoog. Dat maakt dat ik liever ergens anders bestel.
Beveelt niet aan
marco mosman
Zwartsluis
Voor elke levering geldt een extra minimumbesteltoeslag (Handlingkosten). Deze ondersteunt het gebruik van duurzame en stevige verpakkingsmaterialen en draagt bij aan een milieubewustere verzending. In plaats van veel kleine afzonderlijke bestellingen te plaatsen, loont het om bestellingen te bundelen – dit bespaart verpakkingsmateriaal en vermindert onnodige transportkilometers.
EasyParts berekent alleen retourkosten als je zelf iets fout besteld hebt. In geval van een product fout of een fout van EasyParts worden de retourkosten altijd vergoed.
MET U P S GEEN GOEIE ERVARING HET WAS DUIDELIJK AANGEGEVEN OP THUIS ADRES AFLEVEREN WE WAREN THUIS EN TOCH IS HET BIJ EEN AFHAAL PUNT AFGEZET U P S DOET HUN WWRK NIET
Rita Glorie
Wervik
Easyparts is altijd al een top bedrijf geweest voor je scooter onderdelen de technische tekeningen helpen zeker bij het zoeken naar producten maar ook het terug in mekaar zetten of uit mekaar halen van de onderdelen zelf. Klanten service is ook top had een probleem met een Ecu voor mijn neos 4t iedere dag kreeg ik weer een nogal uitgebreide reactie van de klantenservice om mijn probleem te verhelpen. Verzending is ook altijd top track en trace altijd beschikbaar bij je bestellingen En de producten komen altijd in top staat en origineel aan Zeker een aanrader!
14 August 2026
Iv
Limburg
goede duidelijke site. veel voorradig. Vlotte levering
12 August 2026
Thierry
Tongeren
Remblokjes voor mijn scooter waren de volgende dag al binnen, TOP !
Erik
Heteren
Makkelijk betalen. En zeer snel geleverd. Aanrader
Harold
Driebergen
Perfecte levering van kwalitatieve producten
Denis
Brugge
Met bezorging en dergelijke helemaal niets mis, heel snel geleverd! Easyparts als zodanig bevelen we dan ook zeker aan en daarom schrijven we 'ja' bij aanbevelen. Wel vinden we de prijs-kwaliteit verhouding wat scheef. Relatief eenvoudig stoeltje , hoge prijs. Verder is het fijn dat ik met een naaimachine overweg kan, want twee banden moesten verlengd worden. Ook de einden moest afgeknipt van sommige banden, omdat die te dik waren om door de gespen te halen. En voor een juiste montage op de brommer moesten de gespen wel los. Misschien kan een en ander aan de fabrikant doorgegeven worden.
Marjo
Zelhem
Wat dingetjes voor mijn Tomos oldtimer brommer besteld. De volgende dag een emailtje dat ze weinig onderdelen van Tomos op voorraad hadden en dat ik de beschikbare delen wel zou krijgen en een credit voor de dingen met een lange levertijd. Keurig opgelost zo!
Rick
Wijhe