Telefonisch niet bereikbaar

Product (zadel voor 1997 Typhoon 125 2T) makkelijk gevonden, snel verstuurd, maar helaas niet passend. Daar het een Sinterklaas cadeau was wilde ik hier telefonisch over communiceren. Ik wilde voorstellen om nog een zadel te bestellen en betalen met de vraag om de juiste te versturen, zodat ik de verkeerde vandaag zou kunnen retourneren. Ik zou dan wel afwachten voor de terugbetaling. Helaas is er op de site geen telefoonnummer te vinden, wat sowieso niet toelaatbaar is. Dit is dan ook de reden voor een review van 1 ster.

Reactie van het bedrijf

EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.

Onderdelen nog niet ontvangen

Heeft UPS geen aflevering in de buurt? Onderdelen nog niet ontvangen ,ben weinig thuis

Reactie van het bedrijf

Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren. TIP: heb je een vraag of opmerking hebt over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht.

Top prijs en sneller geleverd dan in de mails geschreven

Correcte prijs en snel geleverd. Top gedaan

Alles top

de bestelde artikelen worden goed verpakt en een snelle verzending.

slecht

ik heb bougies gekocht op deze website en heb ze nooit gezien, ben na 2 weken nog steeds aan het wachten en dan vragen ze bijna €15 verzendkosten haha

Reactie van het bedrijf

Heb je een vraag of opmerking hebt over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht.

Goed product snel geleverd

Winkel correct, bezorging waardeloos

Ups diende dit te bezorgen, kon geen afspraak maken dus was niet thuis. Ups schreef verkeerde adres op nota waarna ik voor niets naar die plaats reed. Via mail kon ik wel achterhalen waar het pakje wel was.(ander dorp!)

De verzending kon beter

Ik heb erg lang moeten wachten op mijn bestelling en ik ontving geen updates hierover in tussentijd. Meer nog, ik ontving enkele fishing mails over douane kosten.

Reactie van het bedrijf

Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt. Ontzettend vervelend dat deze klant enkele fishing mails over douane kosten heeft ontvangen. Helaas heeft EasyParts hier geen invloed op.

duidelijke website goede afspraken

Altijd goed,en snelle levering

Snel bezorgd.

Goede prijs voor de producten en snel geleverd.

snelle bezorgtijd

snelle bezorgtijd sommige delen wat prijzig maar alles mooi in originele verpakking dus je betaald voor kwaliteit.

keurig vlot geleverd en prima pasvorm .

product heeft een prima pasvorm en het was snel geleverd .

Alles verloopt vlot

Alles top!!!

Zeer snelle levering , materialen zoals omschreven, Tip vaste trouwe klant belonen met waardebon of % naar gelang aankoop bedrag .

Top levering

Mooi dat als je het besteld dat het ook zoals verteld wordt 2 dgn later er is top service

Altijd goed met orginele onderdelen

Snel geleverd en fijne service Echt topspul vooral het orginele oude voorraad

Goed bedrijf

Alles was goed alleen 1 schroef ontbrak er zat niks in het zakje

Reactie van het bedrijf

Omdat de klant niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met de klantenservice van EasyParts, heeft EasyParts n.a.v. de beoordeling het initiatief genomen. EasyParts heeft de klant gecompenseerd voor de ontbrekende schroef. TIP: Heb je een vraag of opmerking over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht

Product niet ontvangen

Ik heb het product niet ontvangen

Reactie van het bedrijf

Deze klant heeft geen contact opgenomen met onze klantenservice. EasyParts heeft daarom zelf contact opgenomen en de klant laten weten dat het pakket klaar staat bij een Acces Point. De klant heeft het pakket inmiddels opgehaald. TIP: heb je vragen of opmerkingen over je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat je snel een antwoord op je vraag hebt.

Snel

Na Besteling de volgenden dag in huis.

Gewoon top

Zeer goed ervaren

onderdelen goed

de bestelde onderdelen waren wel erg lang onderweg bijna 1 maand vervolgens was ik niet thuis bij levering en werd het aan de andere kant van de stad bij een ophaal punt afgeleverd terwijl er veel dichterbij een afhaal punt is dit vond ik erg jammer aangezien ik nu een uur moest lopen en ander 15 min

Reactie van het bedrijf

EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijkt te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren.

Super Snel en goed

Zadel besteld voor aprillia, lekker snel en goed verpakt!

Snel en goed geleverd volgens afspraak

Snel en goed geleverd

zeer slecht

ik heb bijna 2 maanden moeten wachten op mijn onderdelen . ik belden hun op en het was toen van ja jammer dan dat het lang dduurt en denken niet eens mee.

Reactie van het bedrijf

EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijkt te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Als een artikel een langere levertijd heeft kan je het artikel in bestelling laten staan en hoef je niets te doen. Wil je het artikel annuleren neem dan contact op met de klantenservice van EasyParts. Dit laatste is aan de klant voorgesteld. Echter, de klant heeft zelf besloten te wachten op de bestelling.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.