Omdat deze klant niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met de klantenservice van EasyParts, heeft de klantenservice het initiatief genomen. Samen met de klant is alsnog geconstateerd dat het bedrag wel degelijk meteen na ontvangst van de retourzending is terugbetaald.
Deze klant heeft op donderdag 1 juni 2023 15:03 de bestelling geplaatst. De bestelling is vrijdag 2 juni 2023 verzonden en maandag 5 juni 2023 geleverd. De bestelling heeft inderdaad 1 werkdag vertraging opgelopen.
Op onze website staan onderdelencatalogi die beschikbaar zijn gesteld door de fabrikant. Hier wordt door onze gekwalificeerde medewerkers veel tijd aan besteed. Onze medewerkers zijn echter geen monteur. Toch proberen we technische vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Klant heeft naar twee onderdelen en naar "wat nog meer nodig is" gevraagd. Omdat onze klantenservice via een email niet kan zien wat een klant precies nodig heeft is hij verwezen naar de juiste originele onderdelencatalogus behorende bij zijn voertuig.
Bij slechts een zeer klein percentage van onze zendingen wordt er door onze vervoerder een fout gemaakt. De levering loopt dan vertraging op. Wij doen dan samen met onze vervoerder ons uiterste best om de zending alsnog zo snel als mogelijk af te leveren.