Foutief bestelde onderdelen kunnen altijd omgeruild worden. Voorkom fout bestellen door het voertuigfilter op onze website te gebruiken. Bij twijfel eerst onze klantenservice vragen vóórdat je besteld. EasyParts berekent alleen retourkosten als je zelf iets fout besteld hebt. In geval van een product fout of een fout van EasyParts worden de retourkosten altijd vergoed.
Na het plaatsen van de bestelling is de klant meteen geïnformeerd over de langere levertijd van de voorband. De klantenservice van Easyparts heeft de klant voorgesteld om de bestelde voorband te annuleren. De klant heeft er zelf voor gekozen om te wachten. Bij slechts een zeer klein percentage van onze zendingen wordt er door onze vervoerder een sorteerfout gemaakt. De levering loopt dan vertraging op. Wij doen dan samen met onze vervoerder(s) ons uiterste best om de zending alsnog zo snel als mogelijk af te leveren.