Alles op voorraad, snel geleverd

Alles was op voorraad en ook meteen geleverd, konden mij Echter niet vertellen welke olie in de achteras van mijn Vespa Et4 moet.

absurt snel

geweldige site en steun als je moet sleutelen en onderdelen nodig hebt.

Alleen jmmr twee rubbers hadden in een brievenbus post gekund nu betaal ik onnodige hoge verzendkosten. Mvg. R.

Zoals altijd een perfecte service en vlugge levering

Keurig en zeer snelle verwerking en levering

Keurig en zeer snelle verwerking en levering

Goed en vlotte levering en passende onderdelen

Goede en vlotte levering en goede onderdelen die passen

Snelle levering, een duidelijke website en een goede klantenservice

Onderdeel past perfect, service zeer goed.

Oude Aerox aan het opknappen, filter moest worden vervangen. Alles gemonteerd nu nog het afstellen...

snel geleverd.

Mijn Gel zadel werd de volgende dag geleverd en was zo gemonteerd.

Zeer slecht

Je bestelt wat dan denk je dat het er met een paar dagen wel is moet je weken wachten op het product NIET WEER

Goede spullen voor een mooie prijs , voldoende ingelicht en netjes verzonden

nvt

nvt

Geen opmerkingen, gewoon goed.

zeer goed

ik geef een tien

Duidelijke webpagina en vlugge levering!!

Raad ik iedereen aan !! Nog nooit problemen gehad . Betrouwbaar !!

Ik heb geen probleem met jou

De onder onder delen die ik bestel komen altijd goed aan

Geleverd wat is besteld

Een ding wil ik retour sturen om dat ik het verkeerd heb besteld, maar dit is omslachtig dit zou ik graag anders zien.

Slecht

Bestelling speciaal voor t merk past niet!

Lange wachttijd

Bestelling zou uit voorraad leverbaar zijn met 1-3 werkdagen levertijd. Dit is uiteindelijk bijna 3 maanden later geleverd! EasyParts heeft steeds de leverdatum met enkele weken uitgesteld. Graag had ik dit direct geweten. Het artikel ziet er verder prima uit!

ik heb mijn bestelling geannuleerd ,

ik had een gaskabel set besteld betaald via mijn bank via overschrijving. dat staat Direckt op de tegen rekening ,maar moet toch eerst 2 dagen wachten op verwerking , en dan nog weer 1 a 2 dagen wachten afhankelijk hoe laat het verwerkt is ,is het na 4 uur uur verwerkt of er voor , er na dus2 dagen extra wachten wel als uitleg krijg ik alleen maar dat da de werk wijze is van (Not)EasyParts een zeer teleurgestelde klant

Ging heel vlot. Voor herhaling vatbaar!

Alles wat besteld is klopt volledig. De scooter rijd opnieuw als nieuw!

Snel geleverd. Goed verpakt

Goede website, snelle levering.

Prima service en dus zeker aan te raden

Makkelijk en vlot.

Xxx

Levering mag vlotter, voor de rest prima

Zie titel.

Netwerk 130