Mail werd snel beantwoord en werd keurig snel geleverd

Toppie, duidelijke communicatie omtrent leveren, snel, had zelf iets verkeerd besteld maar geen probleem, retourneren en nieuwe besteld.

Teleurgesteld

Had betaald om pakket thuis te bezorgen , helaas mag het in shop .

Duidelijke site, correcte communicatie.

Even wat langer moeten wachten dan gewend, maar er werd wel duidelijk over gecommuniceerd. Eens alles op voorraad, werd er onmiddellijk geleverd. Zo hoort het te zijn. Uitermate tevreden. Bedankt EP.

Snelle levering’ Goed verpakt

Mooie site

Onderhoudsset Sym Fiddle 3

Ik heb de onderhoudsset besteld + aanvullende onderdelen. Alles was in orde. De enige opmerking is: Wanneer je de onderhoudsset besteld, staat er een beschrijving bij en een foto. De beschrijving beweert dat er een oliefilter bij zit, terwijl de foto deze niet laat zien. Ik had de olie filter extra besteld, en maar goed, want deze zit er NIET bij. Het is misschien een tip om dit aan te passen...

Perfect ,Beter kan niet

Heel goede en SUPERSNELLE SERVICE.

Snelle levering en scherpste prijzen

Set banden besteld op zondag! Dinsdag geleverd in België! Wat wil je nog meer?

Snel en correct

tevreden

Heb 3 verschillende binnenbanden besteld, dag erna al geleverd. Ze hebben veel keus in div. prijsklasses.

Vlotte levering

Vlot gevonden en besteld vlot geleverd

Goede ervaring

Was op tijd gebracht tevreden

Altijd correct!!!

Jaren geleden besteld voor mijn scooter onderdelen Tot mijn verbazing verkopen ze ook banden voor mijn motor

rampzalig

mijn pakket versturen met ups is een ramp, 3 telefoons en nog altijd niks gekregen. Dit heb ik niet voor met post nl

Veilig en correcte webwinkel

Je kan hier veilig je onderdelen bestellen, en een vlotte levering verwachten.

snelle levering , redelijke prijzen . juiste onderdelen wel wat lastig te vinden

Snelle levering en goede onderdelen.

Precies zoals beschreven

Beetje twijfel om te bestellen ivm het zelf moeten dragen van de retourkosten én het niet telefonisch bereikbaar zijn van de klantenservice. Maar de artikelomschrijving klopte exact alsook de belofte om het de volgende dag in huis te hebben is waargemaakt.

TOP

Zeer snelle en correcte levering van originele onderdelen. Goed en stevig verpakt ZEEEEER tevreden, zo moet het overal zijn

Super goed

Alles was tip top alles goed verpakt en enzo verder 1 min puntje leveringstijd mag van mij beetje sneller

Pakket was goed afgeleverd

Heb het pakket ruim binnen de aangegeven datum ontvangen.toppie.

Super site top

Optijd verzending Kwaliteit is gewoon goed en Prijzen zijn goed !!! Zeer tevreden

Perfect in afrekenen,en leveren

Goed snel geleverd

goede zaak

Fijne zaak!

Easyparts is een fijne webshop, Ook met vragen over artikelen en retourneren zijn ze niet moeilijk. Al jaren bestel ik mijn onderdelen bij Easyparts.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend