Zeer snel bezorgd , En Goed verpakt . Doe zo voort

Correcte en snelle levering

Goed product

Snel en goede levering

Savonds besteld en de volgende geleverd. Snel en makkelijk en veel voorraad

Duidelijke site en makkelijk bestellen

Had onderdeel nodig van een Piaggio mp3 en kon die nergens vinden Hier hebben ze alles en is ook super snel binnen

Topbedrijf

Altijd Betrouwbare Easyparts heeft een mooie snelle overzichtelijke site met tekeningen. Originele onderdelen en de goedkoopste in hun soort. Hun assortiment is ongekend.

Zarerdagavond dellorto sproeiers besteld en maandagmorgen al geleverd.

Super bedrijf.

Ik ben al jaren klant en iedere bestelling is steeds snel en degelijk geleverd.

top

vlotte bestelinng snelle levering

Voegt de daad bij het woord

Keurig en snel antwoord over een te bestellen onderdeel

goede snelle service

een helm besteld, leuke helm voor weinig geld. Wel een vraag of alle helmen wel een keurmerk hebben.

correct

correct af gehandeld zoals altijd voorheen grt

Wij bestelde een Vespa helm, ongeacht een langere leveringstermijn alsnog veel vroeger geleverd. Perfect verpakt!

Snelle levering en veel keuze!

Ik had ruim de keuze uit materiaal voor mijn MP3. Snelle levering!

Prima winkel

Alles snel verstuurd en goed verpakt. Bestel status en track&tracr prima in orde. Helemaal tevreden.

levertijd 1 maand langer als vooraf gesteld

levertijd 2 tot 4 dagen, bij mij duurde het een maand langer omdat er 1 onderdeeltje niet op voorraad was, dat is niet wat je wil. Voor de rest was het oke.

Erg duur maar ze hebben wel bijna alles.

Een oliepomp voor €160 vond ik wel bizar. Maar ja, nergens anders te krijgen. Helaas viel er over de prijs niet te onderhandelen per mail. Verzenden was wel waardeloos. UPS. Ik was niet thuis en had niet online gekeken. Werd in de binnenstad afgeleverd. Lekker handig...

Snel en goed geregeld

Snel geleverd en goede service

Duidelijke site en onderdeel snel gevonden

ik vond mijn onderdeel voor een xmax snel en de bestelling was ook nog eens op voorraad. Hierdoor binnen 3 werkdagen mijn bestelling gekregen.

goeie service

snelle afhandeling en verzending

overzichtelijk en snel

makkelijk en snel besteld

Gewoon zoals het hoort, goed

Exact zoals beschreven in de omschrijving heb ik mijn product ontvangen.

Geweldig als stukken voorradig zijn

Altijd goedkoop stukken geleverd, meestal binnen enkele dagen geleverd. Vaak word vermeld bij enkele stukken wanneer ze kunnen geleverd worden indien ze niet voorradig zijn. Iridium bougie ging binnen een week fzo geleverd zijn maar dit is nu ook verlengd. Voor de rest geen klagen.

Altijd alles leverbaar

Altijd alles leverbaar van alle merken.

Prima web winkel

Bestel er regelmatig en het verloopt altijd prima . Helaas werken alleen de opties betalen achteraf niet. Bij beide opties niet. Maar zeker een aanrader!

zeer goed

zeer goed geen opmerkingen