Snel en adequaat

Helemaal K..

Mijn ervaring met Easyparts was altijd top jullie lieten de spullen in het verleden altijd bezorgen met post nl Nu met bezorg dienst UPS wat een K.. bedrijf ik was niet thuis op het bezorg moment maar de buren wel maar niet afleveren bij de buren maar wat doet UPS we brengen het naar een afhaalpunt ruim 15 km verder op dus kon ik weer extra kosten maken om mijn pakte op te halen en ik betaal al Ruim €7 euro bezorg kosten dus dit zijn dubbele kost voor mij wat ik niet echt leuk vind. Mijn advies naar jullie is gebruik geen UPS Maar gewoon post .nl ik wil daar zelfs maar voor betalen. Ik heb in het verleden veel nare dingen mee gemaakt met UPS Pakket niet leveren gewoon kwijt. Pakket voor de deur neer zetten als je niet thuis bent kan dus gewoon mee genomen worden door derde. Pakket in een ander dorp afleveren bij een ophaal punt 15 km verderop Pakket bij een achter een bloembak zetten bij de buren. Geen informatie leveren waar je pakket is. Ik hoop echt dat jullie veranderen van levering bedrijf anders zal ik niet snel meer spullen bestellen.

Alles prima in orde.

Onderdelen besteld, niet op korte termijn leverbaar. Order geannuleerd en binnen 2 dagen bestelling gecrediteerd. Zo zouden meer bedrijven moeten werken.

fijne webwinkel, en makkelijk zoeken

Ik zocht een stuurkap voor mijn scooter ,hier gevonden precies in de goede kleur ,super blij mee. Alleen de doos was niet goed, slappe doos en was open gescheurd, maar de kap was gelukkig niet beschadigd.

Alles volgens bestelling!

Voor 16:00 besteld alleen niet de volgende dag maar een dag later! Maar even tevreden!

Prima ervaring

Enigste wat ik miste wat een goede omschrijving zodat ik zeker wist dat ik het juiste product had. Uiteindelijk bleek dit gelukkig wel zo te zijn

Snelle reactie

Snelle reactie, correct opgelost.

Spullen in een keer alles goed.

Was alleen jammer dat mijn banden niet op voorraad waren. Daarom kreeg ik de rest van de spullen ook nog niet binnen Voor de rest top gegaan hoor. Groetjes hans.

Teleurstellend

Easyparts is een fijne overzichtelijke webshop. Prijzen zijn okee communicatie zou iets beter kunnen. De leveringen gaan meestal goed maar ik heb nu twee keer plaatwerk besteld waarvan een met kleurverschil en de andere met twee soort van afdrukken in de lak precies in het gezichtsveld beide kreeg ik als antwoord dat de leverancier zegt dat het geen productfouten zijn. Ik krijg wel een creditfactuur maar ik hoor niet meer wat ze er zelf van vinden. Aanbevelen: technische onderdelen Ja / plaatwerk nee

Goed en snel geleverd

Heb een vespa van 1998,ze hebben nog een redelijke aanbod in huis Site is overzichtelijk en alles wordt snel geleverd Mvg,Guy

Het bestelde onderdeel is goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd.

Ik ben tijdig geïnformeerd over de te verwachten levertijd en het werd zelfs iets eerder afgeleverd. Zeker een bedrijf waar ik meer onderdelen zal bestellen.

Lange levertijd

Wanneer er bij de onderdelen staat dat ze voorradig zijn ,en als de bestelling is afgerond krijg je een mail dat sommige onderdelen niet voorradig zijn.Dan kan je wachten op uw bestelling tot alle onderdelen binnen zijn.Dit vind ik geen goede service!

Correct zaken doen

Mijn start was een valse. EasyParts heeft de annulatie van mijn order met veel langere dan beloofde levertijd zonder morren geaccepteerd (en vlot terugbetaald). Deze tweede order liep op rolletjes: vlot bestelproces, artikel (inmiddels) op voorraad, snel geleverd. Verpakking OK (beter dan een concurrent) en het onderdeel past in één keer (was ook anders, elders). De volgende keer zal ik iets meer geduld oefenen en niet gelijk annuleren - het goede onderdeel krijgen is het wachten waard.

Mijn evaring was goed alleen was het wachten op mijn onderdelen voor mijn gevoel te lang maar ben tevreden

Correct

Nooit problemen gehad, snelle levering en goede klantenservice.

Uitstekende service en informatie!

Goede vlotte service.

Het werd vrij snel gebracht.

Zondag een Akra besteld voor mijn xmax 400 en keurig geleverd op dinsdag.

Kon niet beter

Uitstekende zaak

Al vaker iets aangeschaft via easyparts Snelle levering en zowel originele als aftermarket spullen te koop.

Snelle service! En goed kwaliteit!

Snelle service, artikel van goede kwaliteit.

Alles perfect verlopen

Top!!

Goede en correcte afhandeling top!!!

Snelle levering en goed spul.

prima online zaakje

altijd overzichtelijk, prijs prima maar natuurlijk altijd te duur. toch als ik iets nodig heb, komen zij als eerste in aanmerking (service en betrouwbaarheid). Ook (helaas) bij deze zaak overdreven grote verpakkingen (milieu). Toch aanrader, groetjes Hans van de wiel

Zoals altijd snel en goed geleverd.

In het verleden al meer spullen besteld ging toen goed. Vandaar dat ik bij easyparts blijf bestellen tot nu toe betrouwbare firma.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend